Usuari Discussió:GEPEC Catalunya

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, GEPEC Catalunya! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Question book-3.png Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Classificação Etaria Livre.JPG Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Nuvola apps kdmconfig.png Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

Salutacions cordials, Gerardduenas (discussió) 18:07, 15 març 2016 (CET)Reply[respon]

Sobre el llibre que esteu creant[modifica]

Hola,

He vist que esteu creant un nou llibre, però malauradament pel que he vist fins ara incompleix algunes polítiques (com la referenciació, el punt de vista neutral i temes de format). Us recomano que feu una ullada a l'ajuda i al llibre d'estil del projecte, així com a tot el material de suport de la Viquipèdia (molt vàlid també a Viquillibres). Per altra banda, si voleu un assessorament més concret o un taller d'algun voluntari del projecte, sou lliures d'enviar-me un correu personal per si voleu tractar l'enfocament del llibre de manera més propera.

Ara per ara, però, el que és clar és que el llibre no s'avé amb els estàndards que demana el projecte. Si segueix així sense millores s'haurà de sotmetre el contingut a una proposta d'esborrat.

Salutacions. --Xavi Dengra (MISSATGES) 10:33, 16 març 2016 (CET)Reply[respon]

bon dia Xavi
hem mirat el llibre d'estil i no hem encertat a trobar o entendre on ens equivoquem quant a referenciació, neutralitat o format. Si no et sap greu, dins de la nostra proposta, ens podries posar algun exemple de cada per a entendre millor on ens estem equivocant?
per altra banda, creus que una mida tan gran de continguts és millor encabir-la com a article a la viquipèdia? la nostra idea és que aquest gran esforç que hem fet per a fer-lo pugui ser útil per a altres persones i que, col·laborativament, altra gent el pugui perfeccionar. modificar, actualitzar atès que l'accessibilitat al medi natural és molt difícil de trobar tant quant a elements físics com quant a activitats adaptades a les persones amb discapacitats. GEPEC Catalunya (discussió) 10:36, 21 març 2016 (CET)ConstanceReply[respon]
Hola,
Us explico. El problema principal és que no heu estructurat cap llibre, sinó que heu fet pàgines individuals sense cap cohesió, com ara Referències útils o Públic amb discapacitat auditiva. Tots els llibres tenen una estructura de Nom del llibre/Nom del capítol, com per exemple Guia Jove/Les persones joves participen (pertanyent al llibre Guia Jove) o Recull de jocs d'esplai/El Pare Carbasser (del llibre Recull de jocs d'esplai). Hauríeu de pensar un nom pel llibre (que fos neutral i adequat) i llavors reanomenar (Més a la pestanya superior de la pàgina > Reanomena > (Principal)) totes les pàgines que heu creat sota aquesta nomenclatura de Llibre/Capítol.
Posteriorment hauríeu de referenciar tota la informació que poseu, fer-la més objectiva i imparcial i fer un índex a la pàgina principal del vostre llibre. És senzill si mireu com estan fets els altres llibres clicant el botó Modifica i copiant-ne l'estil. Sobretot és imprescindible una bibliografia adequada i acadèmica pels continguts del llibre, ja que si no perd la credibilitat i els estàndards del projecte. Ara per ara termes com "vam fer" no són admissibles.
Com a article de la Viquipèdia és impossible que us ho puguin acceptar, ja que té pinta que en cap cas sigui un article enciclopèdic. La idea veig que pot ser positiva però cal polir molt la feina perquè s'acabi acceptant dins Viquillibres. Insisteixo que si voleu jo mateix o algun altre voluntari podríem apropar-nos algun dia per mirar la vostra idea i mirar de trobar com desenvolupar-la. Només cal que m'envieu un correu personal o contacteu amb Amical Wikimedia. Hem col·laborat amb altres institucions i instituts prèviament. Ànims! --Xavi Dengra (MISSATGES) 21:39, 22 març 2016 (CET)Reply[respon]