Vés al contingut

Usuari:Xavier Dengra

Administrador Aquest usuari és un administrador
de Viquillibres
(verifica)
Hola a tots! Sóc en Xavier Dengra, un voluntari de Viquillibres. La meva primera contribució en aquest projecte va ser ja fa uns anys, el 12 d'abril de 2009. Des de llavors porto uns pocs milers d'edicions, sobretot en temes d'administració i manteniment del projecte, però també editant i millorant continguts quan tinc l'oportunitat. És un projecte en què hi poso molt interès i ganes, ja que el volum d'editors és baix i hi ha força feina a fer. Pot convertir-se en una gran plataforma participativa i ben útil pel sector educatiu.

A més a més de la participació a Viquillibres, moltes de les meves edicions són a la Viquipèdia (on podreu trobar més informació de mi) i, en menor mesura, a Viquidites. També formo part d'Amical Wikimedia, organització a través de la qual promovem tots aquests projectes i canalitzem la passió pel coneixement i la llengua lliures: participo en tallers, xerrades, col·laboracions amb entitats... Fins ara he tingut el plaer d'assessorar diverses institucions en la creació de continguts a Viquillibres, com ara a la Direcció General de Joventut de Catalunya, escoles públiques i un projecte educatiu de la UPC.

Si necessiteu quelcom, ja sigui per dubtes wiki o bé per a engegar qualsevol col·laboració amb Amical Wikimedia a Viquillibres, contacteu-me amb les icones de més avall i us respondré amb molt de gust!

Viquillibres:Babel
ca Aquest usuari parla el català com a llengua materna.
es Este usuario habla español como lengua materna.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
Més informació personal aquí.


Discussió interna

Correu privat extern

Edicions
(en detall)

Contribucions globals

Visites per pàgina

Proves
1 · 2 · 3 · 4

Aportacions[modifica]

Alguns llibres creats o ampliats[modifica]

Física bàsica de la medicina nuclear, Viquijúnior:Alfabet amb animals, Recull de jocs d'esplai, Català, Futbol, Noms i cognoms

I moltes receptes del Llibre de cuina

Llibres derivats de col·laboracions o participacions amb institucions[modifica]

Android, Guia Jove, Estratègies de millora educativa

I moltes receptes del Llibre de cuina