Viquillibres:Plantejament de preguntes

Salta a la navegació Salta a la cerca

L'espai per a resoldre dubtes de contingut, edició o peticions als administradors.
Teniu alguna pregunta sobre VIQUILLIBRES?

Si teniu una petició als administradors, algun dubte o consulta sobre un aspecte de Viquillibres que no apareix a l'ajuda, o bé una pregunta enciclopèdica sobre el contingut d'algun llibre, aquí podeu consultar a altres usuaris que us ajudaran.

Si voleu debatre o xerrar sobre aspectes generals del projecte, de la comunitat d'editors o de l'àmbit de Wikimedia, feu-ho a La taverna.


Arxiu de consultes:
2010-2014 · 2015

en: This page aims to resolve doubts. Requests for the bot flag should be made on the Requests for the bot flag page.


Imatges captura de pantalla jocs[modifica]

Bones. Voldria saber si es pot considerar un treball propi una captura de pantalla mentre jugo a algun joc amb l'ordinador. Parlo de jocs dels quals he pagat pel seu ús i en faig un ús permès. Ho pregunto perquè recentment he utilitzat captures de pantalles de jocs per la Guia Ubuntu Jocs i se m'han esborrat aquestes imatges. Si no es pot fer, que evidentment no ho sabia, en prendré bona nota. O pel contrari, si si es correcte doncs demanaré re establir les imatges. Gràcies a qui pugui respondre. --Miquel Adroer (discussió) 17:00, 5 maig 2020 (CEST)[respon]

Elecció del tema del Viquillibre[modifica]

Hola Esther,

La nostra elecció del viquillibres es basa en la de Regions Devastades a Catalunya. El durem a terme jo i la Linda. Dit això, no sabem molt bé com es fa per inserir la documentació, és a dir la inserim directament aquí?

El tema d'inserir imatges no em queda del tot clar.