Usuari Discussió:ESM

Salta a la navegació Salta a la cerca


Hola ESM! Benvingut/da a Viquillibres i al coneixement lliure. Primer de tot, us encoratgem a que feu un cop d'ull per la Portada, on hi ha diferents seccions que us poden aportar informació útil. Smile eye.png

Aquesta és la vostra pàgina de discussió, que us servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Per contestar, ho heu de fer a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit, fent clic a l'enllaç de la seva signatura al final d'aquest text. A més, a més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on hi podeu posar les vostres dades, interessos, etc. Seria convenient que llegíssiu l'Ajuda i el nostre Llibre d'estil per aprendre com editar, utilitzant si voleu la Pàgina de proves. Així mateix, us ajudaria força llegir la Política de privadesa per tenir una visió general i de les polítiques elementals que cal respectar en aquest projecte.

Finalment, disposeu de la Taverna i de la pàgina de plantejament de preguntes, on posar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Heu de signar els teus comentaris amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició o afegint el codi:--~~~~Salutacions cordials

--Unapersona (discussió) 16:38, 7 gen 2015 (CET)

Fotografia[modifica]

Hola Esther, acabo de pujar la fotografia feta per mi. Se'm va passar per alt completament. Però no he tingut cap problema en fer-ho. Moltes gràcies! --Magdatuvic (discussió) 11:26, 30 oct 2020 (CET)


Eina de seguiment[modifica]

Hola Esther, ja he corregit els punts que m'has dit, excepte el d'inscriure'm a l'eina de seguiment del projecte ja que em posa com si no estigués habilitat per poder insciure'm. Gràcies --Xavier Valls (discussió) 14:00, 31 oct 2020 (CET)

@Xavier Valls: No sé quin problema deu haver-hi, però no et preocupis: ja t'he afegit jo manualment. Endavant amb la feina! --ESM (discussió) 09:40, 1 nov 2020 (CET)

Fotografies[modifica]

Hola Ester, Tenim un petit problema per inserir les fotografies. Voldríem afegir-ne una ara que ja estan posades però no ens deixa moure-les de lloc. Només la podem afegir al final de tot. Ens pots ajudar? --Mga14 (discussió) 22:03, 1 nov 2020 (CET)

@Mga14, LCV00: Hola! Suposo que us referiu al capítol sobre la missi arqueològica de 1907, oi? El problema ve perquè les fotos estan muntades dins d'una taula, i amb l'editor visual no es poden arrossegar. El que podeu fer és fer clic a la pestanya Modifica de dalt de tot de la pàgina (no a seccions concretes) i llavors retallar i enganxar les imatges. Quan les tingueu totes col·locades serà qüestió d'esborrar la taula i la secció Galeria d'imatges.
Ja em direu si us funciona. Fins aviat! --ESM (discussió) 09:33, 2 nov 2020 (CET)

Hola Ester, el que ens has proposat ja ho hem provat i, d'aquesta manera, les imatges es pengen sense cap ordre i repartides per tota la pàgina, per això vaig fer la taula. Com ho solucionem? --LCV00 (discussió) 17:14, 2 nov 2020 (CET)

@Mga14, LCV00: Ho he estat mirant i pel que es veu al retallar i enganxar s'arrossega el format de la taula i s'enganxen cel·les senceres, no només el contingut. Us toca endinsar-vos en el món del codi, per no us preocupeu.
Us he transformat la taula en una llista d'imatges. Si feu clic al Modifica el codi que acompanya el títol de l'apartat veureu que el que hi ha són gairebé 40 línies de text entre les etiquetes <gallery> i <gallery>. Cada línia equival a una fotografia. Jo procediria de la manera següent:
  • Pas 1:
Retallaria (o copiaria) i enganxaria tot el que hi ha entre <gallery> i <gallery> en un document de text a part. Just després de la galeria us he deixat (amb el prefix "Pendent") una fotografia que no heu trobat.
  • Pas 2:
A aquest document que heu creat, al principi i al final de cada línia hi heu d'afegir uns corxets d'obertura i tancament ([[ i ]]), de tal manera que us quedi una cosa com [[Fitxer:nomdelafoto.jpg|Lorem ipsum dolor sit amet]]
  • Pas 3:
Ara toca anar enganant cada línia més o menys allà on voleu que aparegui la fotografia. Ara per ara no cal ser precisos al 100%.
Aneu al capítol que esteu treballant i aneu fent clic a Modifica el codi per apartats i enganxeu les fotografies que voleu incorporar-hi. Veureu que el text que encanxareu serà de color blau.
Publiqueu els canvis. Jo us recomano treballar per apartats perquè com que el vostre text és força llarg és fàcil perdre-s'hi.
  • Pas 4:
Ara ja podeu fer clic a Modifica i recol·locar les fotografies, canviar-ne la mida, canviar els peus de foto, etc.
Quan tot estigui llest, ja us podeu carregar la galeria.

Intenteu-ho i digueu-me com us va. Si necessiteu ajuda m'ho dieu sense manies, d'acord? Ànims! --ESM (discussió) 17:32, 3 nov 2020 (CET)

Observacions resoltes[modifica]

Bona tarda Ester, ja he modificat i millorat les observacions que m'has fet. Moltes gràcies! --ALBERT MIQUEL MIR (discussió) 17:38, 3 nov 2020 (CET)