Vés al contingut

Usuari Discussió:Xavier Valls

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 3 anys per ESM sobre el tema Activitats autoaprenentatge

Benvingut a Viquillibres Xavi! -Mendo1997 (discussió) 10:38, 18 oct 2020 (CEST)Cristina MendozaRespon

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola Xavier! He estat fent una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge; et deixo algunes observacions, que veig que has tingut alguna dificultat:

  • Et podries inscriure a l'eina de seguiment del projecte? Hauries de fer clic aquí
  • Hauràs vist que el text a partir de la segona línia té un format diferent: això és perquè hi ha un espai al principi de línia, i la plataforma fa que es visualitzi d'aquesta manera.
  • He vist que has tingut algun problema amb les imatges:
  • La imatge t'ha sortit tan gran perquè li has indicat a la plataforma que faci visible tot el fitxer, no una miniatura. Això es resol (amb l'editor visual) fent clic a la imatge, clicant el botó Modifica i obrint la pestanya Avançat de la finestra emergent que t'apareixerà. Allà hi ha un desplegable Tipus d'imatge, i hauries de seleccionar l'opció Miniatura.
  • Veig que no has penjat una imatge feta per tu: has tingut alguna dificultat? Tens les instruccions aquí.
  • Recorda que les referències s'insereixen amb el botó Cita de l'editor visual, i que pots escollir quin tipus de font vols referenciar. Llavors, les referències es compilaran al final de la pàgina. Per diferenciar-les de la resta del text normalment s'acompanyen d'un encapçalament titulat "Referències". Sota d'aquest encapçalament pots indicar que les referències s'hi compilin tot obrint el desplegable Insereix i seleccionant l'opció Llista de referències-
  • Per comoditat, les llistes de bibliografia es formaten com llistes de punts. Es llegeixen millor, i així no cal afegir salts de pàgina extra per a que no quedi tot compilat en una única línia.

Intenta resoldre el que t'he indicat per familiaritzar-te bé amb la plataforma. Si necessites més indicacions, deixa'm un missatge a la meva pàgina de discussió. Fins aviat! --ESM (discussió) 21:12, 30 oct 2020 (CET)Respon