Vés al contingut

Usuari Discussió:Mga14

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 2 anys per Mga14 sobre el tema GRUP VIQUILLIBRE A (2021-22)

GRUP VIQUILLIBRE A (2021-22)[modifica]

Hola, al grup serem @Mga14:, @Sata Tamazova:, @Acf15:, @Lms21:, @Jrl11:.--Aml25 (discussió) 21:15, 14 oct 2021 (CEST)Respon

Hola! Mga14 (discussió) 21:51, 14 oct 2021 (CEST)Respon
Hauríem de començar a plantejar el treball, no? Mga14 (discussió) 21:52, 14 oct 2021 (CEST)Respon
doncs si --Aml25 (discussió) 21:56, 14 oct 2021 (CEST)Respon
Jo he començat a mirar biografia que parli del tema i per veure si podem estirar fils per pensar en l'índex. La resta ja a anireu dient. Mga14 (discussió) 21:57, 14 oct 2021 (CEST)Respon

Hola Aml25 --Mga14

Altres[modifica]

Hola Elisabet! Anem parlant per aquí --Mga14 (discussió) 17:37, 14 oct 2020 (CEST)Respon

Exercicis de prova fets

Activitats d'autoaprenentatge[modifica]

Hola! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge; et deixo aquí algunes observacions per a que les tinguis en compte:

  • Tinc la impressió que has estat treballant amb l'editor de codi. És així? Recorda que pots canviar a l'editor visual fent clic al llapis que veuràs al flanc dret de la caixa de text de l'editor de codi.
  • Has deixat amb la URL a la vista l'enllaç a una pàgina de la Viquipèdia. El més habitual serà que l'emmascaris rere un text; l'editor visual et permet fer-ho sense problema.
  • No has penjat una fotografia presa per tu mateixa i veig que has tingut dificultats per inserir una imatge ja dipositada a Wikimedia Commons.
  • Recorda que les referències s'insereixen amb el botó Cita de l'editor visual, i que pots escollir quin tipus de font vols referenciar. Llavors, les referències es compilaran al final de la pàgina. Per diferenciar-les de la resta del text normalment s'acompanyen d'un encapçalament titulat "Referències"
  • Per comoditat, les llistes de bibliografia es formaten com llistes de punts. Es llegeixen millor.
  • He vist que has tingut alguna confusió amb les pàgines de discussió. Recorda que cada pàgina té associada una pàgina de discussió. Llavors, convindria que anessis a la pàgina de discussió de les teves companyes de treball i els deixessis un missatge. El més senzill per arribar-hi és buscar els missatges que les teves companyes hagin deixat a la pàgina Història de l'art català dient quins articles treballaran i accedir a la seva discussió a través de l'enllaç que acompanya la seva signatura.

Intenta resoldre el que t'he indicat per familiaritzar-te bé amb la plataforma. Si necessites més indicacions, deixa'm un missatge a la meva pàgina de discussió. Fins aviat! --ESM (discussió) 20:50, 23 oct 2020 (CEST)Respon

Algunes coses[modifica]

Hola Laia i Meritxell. Algunes coses que hem comentat a la tutoria:

- Demaneu els dos llibres que us he recomanat i mireu-vos-els. Extracteu la informació que considereu oportuna i incorporeu-la a les referències, que aixì seran més variades del que teniu ara.

- L'apartat de l'itinerari, tot i que la graella està molt bé, l'heu de fer redactat.

- Mireu de treure més suc a les fonts "originals", com per exemple, l'article que es va publicar a l'Anuari de l'Institut d'Estudis Catalans. També en trobareu al llibre de La Caixa que us he recomanat. Ja que tenim fonts "primàries" sobre l'expedició, convé treure-les-hi el màxim de rendiment acadèmic.

Bona feina!


Hola Albert,

Ja hem rebut el llibre de La Caixa de la missió arqueològica, anirem millorant els continguts.

No podem accedir al llibre "Pantocràtor: seguint les passes de Puig i Cadafalch ..." perquè és d'ús local.

L'itinerari també el redactarem