Vés al contingut

Usuari Discussió:LCV00

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 2 anys per Smm15 sobre el tema Activitats d'autoaprenentatge

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge; et deixo aquí algunes observacions per a que les tinguis en compte:

  • A Viquillibres, les crides de les notes al peu van sempre després dels signes de puntuació.
  • A la llista de bibliografia, veig que has posat el títol de la pàgina web entre els signes < i >. Suposo que volies utilitzar guillemets, que aquí no es generen automàticament. Pots inserir-los obrint el menú de caràcters especials (el botó té la lletra Omega) i seleccionant-los allà.
  • He vist que has tingut alguna confusió amb les pàgines de discussió. Recorda que cada pàgina té associada una pàgina de discussió. Llavors, convindria que anessis a la pàgina de discussió de les teves companyes de treball i els deixessis un missatge. El més senzill per arribar-hi és buscar els missatges que les teves companyes hagin deixat a la pàgina Història de l'art català dient quins articles treballaran i accedir a la seva discussió a través de l'enllaç que acompanya la seva signatura.

Intenta-ho. Si necessites més indicacions, deixa'm un missatge a la meva pàgina de discussió. Fins aviat! --ESM (discussió) 20:38, 23 oct 2020 (CEST)Respon

Activitats d'autoaprenentatge[modifica]

Hola Laia--Smm15 (discussió) 21:23, 12 oct 2021 (CEST)Respon