Viquiprojecte:Horts escolars al Baix Empordà/Ajuda

Salta a la navegació Salta a la cerca
Filigreed Wikibooks Logo.png
Horts escolars al Baix Empordà
Viquiprojecte del Consell Comarcal del Baix Empordà 2016
Amical Wikimedia logo.svg
IniciLlibre Hort Ecològic EscolarProcediment i avaluacióEnllaços i ajuda


Si teniu cap mena de dubte, podeu adreçar-vos tant als usuaris voluntaris i de coordinació. No obstant, és recomanable que abans us llegiu:

En relació amb el procediment general[modifica]

Com a Viquillibres encara falten algunes pàgines d'ajuda, alguns enllaços us redirigiran a la Viquipèdia. Les explicacions són les mateixes i es poden extrapolar perfectament a aquest projecte:

Lectures recomanables i Ajuda sobre aspectes que us trobareu a l'hora d'editar[modifica]

  • Guia bàsica de la Viquipèdia: Viquillibres és un projecte germà de la Viquipèdia, per la qual cosa el seu funcionament és gairebé idèntic. La guia d'edició de l'enciclopèdia us aportarà tot allò que necessiteu per aprendre a editar en un wiki.
  • Bus turístic de la Viquipèdia: A banda d'editar, tots els projectes de Wikimedia es regeixen per uns principis que està bé conéixer. El bus turístic de la Viquipèdia és una eina entretinguda per a saber en quin context s'escriu un article allà o s'edita aquí un llibre.
  • Llibre d'estil de Viquillibres: Malgrat ser flexible i no estar del tot fixat, us pot servir per a saber com crear un llibre que estigui harmonitzat amb la resta dels manuals del web. Tot i així, és recomanable que feu una ullada a com estan desenvolupats altres llibres, com per exemple Recull de jocs d'esplai o Física bàsica de la medicina nuclear.
  • Portal d'ajuda de Viquillibres o L'Ajuda de la Viquipèdia, per a dubtes més concrets.
  • Plantejament de preguntes: per a dubtes sobre el projecte en general, altres llibres, etc. que creieu que poden ser d'interès general per a altres usuaris.