Usuari Discussió:Ceriwden

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Ceriwden! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


--Álvaro M 08:46, 5 set 2008 (CEST)Respon[respon]

Enllaços per no perdre'm (Nota per a mi mateixa)[modifica]

Matemàtiques_(nivell_ESO)

Funcions viki (wikilibros)

Viquitexts

pàgina òrfena del llibre de mates

Diccionari IEC

escriure matemàtiques

Re: llibre de matemàtiques nivell ESO[modifica]

Hola,

Sobre el llibre de matemàtiques, no recordo que hagi col·laborat més enllà de, potser, tasques d'administració i manteniment... però no et sé dir això que respons :(. No obstant, com que això és un Wiki, estàs convidat, només faltaria, a editar-lo per millorar-lo o bé, si ho prefereixes, a copiar el que s'escaigui per tal que serveixi de base per a crear un altre llibre més especific... resto a la teva disposició :)--Álvaro M 08:48, 5 set 2008 (CEST)Respon[respon]

Pàgines òrfenes[modifica]

Bon dia! Doncs sí que hi ha una manera de veure les pàgines òrfenes, i m'acabo d'adonar que fa molt que no la visito (la de matemàtiques me la vaig trobar per casualitat).

Has d'anar a Pàgines especials (menú d'eines, a l'esquerra) i buscar Pàgines òrfenes a l'apartat Informes de manteniment. Fixa't que s'actualitza cada bastant, així que et pots trobar pàgines enllaçades des de fa dies que encara hi surten.

--Loquetudigas (tot orelles!) 11:54, 6 oct 2008 (CEST)Respon[respon]