Usuari Discussió:Alovse

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Alovse! Sigues benvingut a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Question book-3.png Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Classificação Etaria Livre.JPG Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Nuvola apps kdmconfig.png Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

salutacions!--Loquetudigas (tot orelles!) 18:59, 2 maig 2009 (CEST)

Contribuir al llibre Noms i cognoms[modifica]

Molt bones, Alovse,

Voldria demanar-te si t'agradaria contribuir a editar les pàgines del Viquillibre Noms i cognoms, el qual vaig començar fa poc i on hi ha molta a feina a fer. Si estàs interessat, siusplau, contacta amb la meva pàgina de discussió i digues-me que en penses. Espero que tornem a parlar aviat!

Att:

--Xavier Dengra 17:54, 21 maig 2009 (CEST)

Eleccions[modifica]

Salutacions, Alovse,

Et comunico que m'he presentat com a administrador a Viquillibres. M'agradaria comptar amb el teu suport. Les bases de la votació són aquí.

De passada m'agradaria proposar-te que, si no estàs enfeinat, seguissis contribuint al projecte, ja que això està molt abandonat i qualsevol aportació positiva que hi facis és benvinguda.

Atentament; --Xavier D. Digues-me!

RE:Tutorial de git[modifica]

Molt bé, podríem dividir el llibre en aquestes subpàgines:

  1. Què és el git?
  2. Primers passos
  3. Treball lineal
  4. Treball amb branques
  5. Treball no lineal
  6. Treball distribuït
  7. Entorns gràfics
  8. Configuracions típiques de treball
  9. Aprofundir més
  10. Materials addicionals i autoria

Què et sembla? Digues-me de què vols que m'ocupi i m'hi poso. Cal dir, però, que algunes subpàgines s'haurien d'ampliar i indicar-ne les fonts. Ja en parlarem. Siau! --Xavier D. (A disposar!) 13:57, 20 nov 2009 (CET)

Em sembla bé. El primer que has de fer és crear subpàgines del llibre i anar omplint-les amb la informació que hi ha ara. Per tant, si posem d'exemple el primer apartat, la subpàgina seria Tutorial de git/Què és el git?, en la qual has de copiar el contingut de la primera secció actual amb la plantilla {{navegar}} (útil per a moure's entre les pàgines del llibre) i categotitzar-la.

Un cop fet això, i la pàgina Tutorial de git estigui buida perquè ja has mogut el seu contingut a les subpàgines, cal que en aquesta posis un índex del projecte i una introducció del que tracta el llibre. Un bon exemple de llibre per veure com es fa és Administració del temps.

Respecte el concepte d'autoria em refereixo a que a la subpàgina que serà Tutorial de git/Materials addicionals i autoria, a més d'afegir enllaços externs i altres, hauries d'afegir el web de llicència lliure d'on has tret la informació, la bibliografia general, i, en el cas que el llibre sigui totalment lliure (l'has fet tu) pots posar el teu nom per a que se sàpiga que tu n'ets l'autor.

Espero haver-me explicat prou bé. Si necessites alguna cosa, ja saps que pots consultar-me quan vulguis. Si més no, i si no et sap greu (em sembla que ets una mica novell en aquest tema d'edició), revisaré els teus progressos i t'aniré guiant una miqueta ;-) . --Xavier D. (A disposar!) 22:04, 20 nov 2009 (CET)

T'ha quedat molt bé! Tot i així, t'haig de comentar alguns aspectes. El primer és que la introducció de la portada del llibre és massa extensa, hauria d'escurçar-se una mica. Després hi ha frases massa subjectives com La veritat és que te molt bona acollida i te molt bones guies, que caldria neutralitzar, i en alguns casos, eliminar aquests enllaços. Finalment, he vist algunes frases com Segons els experts té 3 punts forts que caldria referenciar ( si no saps com es fa avisa'm i t'ho explico ;-) ). --Xavier D. (A disposar!) 12:27, 22 nov 2009 (CET)

2 noves preses de decisions[modifica]

Bona tarda Alovse,

M'agradaria que participessis i donessis la teva opiníó en aquestes votacions de la comunitat de cara a millorar l'estètica del web per al 2010:

Moltes gràcies. --Xavier D. (A disposar!) 18:33, 29 nov 2009 (CET)

Re:Tutorial de git[modifica]

Em sembla prou bé. Millor que abans, ara és més breu i concís. Tens intenció de millorar més el llibre? Crec que per acabar-lo de finalitzar es podrien afegir algunes referències, imatges i potser també enllaços a la viquipèdia. A reveure! --Xavier D. (A disposar!) 18:03, 28 abr 2010 (CEST)

Tutorial de Git[modifica]

Bé, ja fa temps que el tutorial està acabat, però mira... comentar-te que aquests últims dies m'ha anat de perles, ja que no m'ha calgut mirar cap altra pàgina. Gràcies per la feina!--Loquetudigas (tot orelles!) 21:00, 3 gen 2011 (CET)