Vés al contingut

Usuari Discussió:Álvaro M

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 10 anys per QuiteUnusual sobre el tema El teu estat com a administrador

Pots veure també Usuari discussió Álvaro M a la Viquipèdia per deixar-me un missatge allà si falto alguns dies per aquí :).


Hola, Álvaro M! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


Que maca queda la benvinguda!

--Arturo Reina 14:41 30 mai, 2005 (UTC)

Administradors

[modifica]

T'he apuntat com a candidat a administrador :)--Arturo Reina 18:10 28 jun, 2005 (UTC)

La meva pagina de discussió

[modifica]

Acostumo a mirar tant viquillibres com la viquipedia (sempre que miro un miro l'altre). Tot i així prefereixo que les questions de viquillibres s'em diguin a viquillibres i les de la viquipedia a la viquipedia, simplement per questió d'ordre --Arturo Reina 22:49 19 jul, 2005 (UTC)

Mediawikis

[modifica]

Ja has tornat de vacances! Gràcies per canviar el nom a la taverna. Per cert, com funciona la questió aquesta dels mediawikis? Hi ha alguna pàgina que ho expliqui?

En quant a lo del nivell C de català, no vaig ser jo qui va possar aquest comentari. Diria que va ser Barcelona de la viquipèdia, però no estic segur. Vaig començar a fer el lèxic català per veure si aquesta persona s'animava a contribuïr.--Arturo Reina 12:42 29 ago, 2005 (UTC)

El nom del projecte

[modifica]

Ja sé que seguim tenint Wikibooks com a nom. El problema es que no sé com s'ha de fer per canviar-lo. Vaig estar mirant-lo a Meta, i no vaig ser capaç d'esbrinar com es canvia. També he preguntat a la Viquipèdia com van fer el canvi de nom i ningú m'ha contestat. I com que ultimament estic bastant enfeinat ho he anat deixant.--Arturo Reina 21:42 30 oct, 2005 (UTC)

ja soc usuaria

[modifica]

Marb 12:33, 13 des 2005 (UTC)

Linux a la PS3

[modifica]

Hola. A la Viqui del país em volien ensorrar l'article xq deien que era un manual, i aquí em dieu que ha de ser amb llicència GFDL o sigui que tothom pugui reproduïr sense mencionar-ne ni l'autor.

Es pot mencionar que l'origen del document és d'una font determinada però que l'edició lliure no en garanteix la fidelitat i es remet a l'enllaç del doc. original en anglès?. --User:Griba2010

Nom de la Portada

[modifica]

Editant MediaWiki:Mainpage es pot evitar haver de redirigir la Pàgina principal cap a la Portada.--Iradigalesc 16:50, 16 març 2007 (CET)Respon

Doncs que si canvies el contingut de MediaWiki:Mainpage per Portada, en accedir als Viquillibres no s'accedirà a Pàgina principal, sinó directament a Portada, tal com passa a la Viquipèdia, per exemple.--Iradigalesc 21:38, 20 març 2007 (CET)Respon
Ara ja es podria esborrar la redirecció des de Pàgina principal.--Iradigalesc 00:05, 27 març 2007 (CEST)Respon

Accés de sysop al viquillibres

[modifica]

Segons m:RfP has de verificar la teva identitat. Normalment això es fa entrant amb cadascun dels usuaris i fent una edició amb ells a la teva pàgina d'usuari en la que diguis en anglès que confirmes que els dos usuaris pertanyeu a la mateixa persona i que s'hauria de fer el canvi. Si et passes per l'IRC per a com fer-ho, millor. --SMP​·d 18:42, 1 juny 2007 (CEST)Respon

Flag de bot

[modifica]

Hola,

Fa poc que he començat a usar-lo i abans de demanar-ne la flag m'agradaria assegurar-me que funciona. A Viquitexts confonia les categories amb articles.

Si té la flag de bot, costa més localitzar-lo, ja que no apareix als canvis recents. Si d'aquí a un temps veig que no dona problemes i que actua correctament, ja la demanaré. Espero que no et sàpiga greu.--Iradigalesc 21:34, 14 jul 2007 (CEST)Respon

Vandalisme

[modifica]

Hola, compannyyy. Caldria protegir en cascada Viquillibres:Títols protegits, de forma que els títols de pàgina que inclogui dins la plantilla:títol protegit no podran ser creats de nou. És un mètode que s'està posant de moda a les wikis per al típic vandalisme i spam que apareix una vegada, i una altra, i una altra...; l'alternativa és protegir la pàgina ja creada. Salutacions. -Aleator 19:31, 20 ag 2007 (CEST)

[modifica]

Please see Linux a la PlayStation 3, which is a direct dirivative work of http://www-128.ibm.com/developerworks/power/library/pa-linuxps3-1/. A user had requested through otrs to release this under the GFDL, however we have received no response for over 6 months to our reply. When and if you guys remove the copyright violation, could you please let me know at en:User talk:Eagle 101 or at meta:User talk:Eagle 101, Thank you. Eagle 101 19:01, 27 set 2007 (CEST)Respon

metacaixes

[modifica]

Hola Álvaro, et deixo el comentari aquí i no a viquipèdia perquè no corre cap pressa.

He estat intentant crear una alternativa de portada, utilitzant el codi de la viquipèdia. Després de no aconseguir-ho i preguntar-ho a altres usuaris, m'han comentat que necessitava ajuda dels administradors (pots llegir-ho amb calma aquí. La qüestió és que es tracta d'una proposta a mig desenvolupar, mira-t'ho amb calma només si et ve de gust. El resultat actual és aquí, el pas que et demano és perquè es visualitzi correctament, tot i que si tira endavant s'hauria de decidir amb calma com desenvolupar cada pestanya.

Moltes gràcies!--Loquetudigas 12:27, 30 oct 2007 (CET)Respon

Ei, funciona perfectament! En un primer moment pensava que no, però era només perquè el meu navegador no m'havia actualitzat la pàgina. Moltíssimes gràcies de nou! Ara que es visualitza m'he animat, aniré polint el codi i els subapartats i quan estigui presentable la proposaré a taverna. Te'n dec una! :D --Loquetudigas (tot orelles!) 16:10, 1 nov 2007 (CET)Respon

Tesseract

[modifica]

Hola company, bones festes! Al wikisource en anglès estan començant a fer proves amb un lector OCR del qual em sembla que alguna vegada m'has comentat alguna cosa: s:en:Wikisource:Scriptorium#OCR_Bot. Els exemples com s:en:Page:A Treatise on Electricity and Magnetism Volume 1 227.jpg demostren que encara estem una mica endarrerits en l'OCR lliure, però d'aquí a uns pocs anyets ja veurem, ja. Salutacions i bon 2008. -Aleator 20:10, 25 des 2007 (CET)Respon

Sobre la nova portada

[modifica]

Crec que us hauríeu de fixar més en portades d'altres idiomes per crear seccions noves. He afegit "llibres nous" i "llibres sol·licitats", cosa que he vist de l'edició en castellà. Crec que si afegim seccions que tinguin els altres projectes de viquillibres, la portada serà més útil i entenedora, i no semblarà tan copiada de la Viquipèdia --Ula 13:10, 5 gen 2008 (CET)Respon

A request

[modifica]

Hello! Can you welcome me? Slade meta 17:06, 5 febr 2008 (CET)

Thank you! To Xtv too... ;) Slade meta 21:41, 16 feb 2008 (CET)Respon

Web 2.0

[modifica]

Moltes gracies per ajudar-me, no tinc molta experiència amb les wikis. Així doncs, ara si dic alguna cosa sobre el llibre ho comento a la seua pàgina de discusió i t'aviso des d'aquí? Molt bé.

Per el que fa a les imatges, al treball en vaig ficar una del Opera a la Nintendo DS que la vaig trobar a un fòrum, així que a saber d'on va sortir. Conec a un webmestre que té l'Opera a la Wii, també ens serviria i si fa ell mateix la fotografia solucionat el problema del Copyright.

PD: M'he deixat un altre cop la firma. --David 18:01, 23 feb 2008 (CET)Respon

M'ajudes? [1]--David 21:07, 24 feb 2008 (CET)Respon

Llibre de mates nivell ESO

[modifica]

Hola, volia preguntar-te, el llibre de mates de nivell ESO amb que estàs col·laborant, per a quin nivell de ESO se suposa que serà?

Ho dic perquè li estava donant voltes a un projecte similar, i segons per a quin nivell de ESO estigui previst, potser podria col·laborar.

Gràcies per la teva atenció --Ceriwden 22:36, 2 set 2008 (CEST)Respon

Manteniment

[modifica]

Hola Álvaro,

M'he adonat que hi ha una sèrie de pàgines pendents d'esborrat. Veig que continues sent l'únic administador en actiu, així que et faria res donar-hi un cop d'ull?

D'altra banda, m'estic plantejant si podria demanar d'ajudar-t'hi. Creus que seria viable fer una renovació d'administradors de viquillibres?

Moltes gràcies!

--Loquetudigas (tot orelles!) 12:27, 6 oct 2008 (CEST)Respon

No dubto pas de la teva feina :) Sort en tenim de tu. També penso que seria bo tenir més administradors actius; tot i que viquillibres té un volum d'activitat petit, no és despreciable.
He estat buscant les votacions d'altres administradors de viquillibres, però no les he trobat. Com que no hi ha pressa, de moment només he retocat els criteris de Viquillibres:Administradors. Si et sembla bé, faré la proposta a Viquillibres:Candidatura a administrador i ho avisaré a les tavernes. I si ja existeix alguna cosa semblant, avisa'm i ho utilitzaré.
Gràcies de nou!--Loquetudigas (tot orelles!) 14:53, 9 oct 2008 (CEST)Respon

Caram! Quina feinada que has fet avui! Et faria res donar un cop d'ull a viquillibres:esborrar pàgines? Gràcies!--Loquetudigas (tot orelles!) 13:29, 12 oct 2008 (CEST)Respon

Determinació de la freqüència respiratòria

[modifica]

Es vol esborrar aquest article de la viqui catalana. Té obert un procés d'esborrament. No puc carregar-la a viquillibres per que no sóc administrador. Determinació de la freqüència respiratòria per cert com s'enllaça des d'aquí a la Viquipèdia?

Salut!

--Bestiasonica 00:27, 14 nov 2008 (CET)Respon

Logo del projecte

[modifica]

Hola, Álvaro.

T'escric a tu, però això també ho hauries de comentar als altres administradors, no sé si n'esteu al corrent. A Wikimedia han decidit canviar el logotip de Viquillibres, que ara és aquest (en la versió en anglès). Caldria canviar el logo --Ula 15:49, 15 abr 2009 (CEST)Respon

Proposta d'esborrament de la pàgina «{{{candidat}}}»

[modifica]

Hola Álvaro M,

S'ha obert una proposta per esborrar «[[:{{{candidat}}}]]», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, ja que hi ha opinions que consideren que no és adient pel projecte. Esteu convidat a participar en la [[Viquillibres:Esborrar pàgines/Propostes#{{{candidat}}}|discussió relativa a aquesta proposta]].

Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir la política d'esborrament, on s'expliquen els criteris i la metodologia de participació en la votació. Per a qualsevol dubte podeu enviar-me un missatge o bé formular-lo a la La taverna. No us ho prengueu com una qüestió personal: demaneu aclariments si cal, intenteu entendre'n els motius i justifiqueu raonadament les vostres edicions. --Loquetudigas (tot orelles!) 14:39, 23 oct 2009 (CEST)Respon

El teu estat com a administrador

[modifica]

Hola. Sóc un steward. Recentment s'ha adoptat per consens comunitari una nova política relacionada amb la retirada de permisos avançats (administrador, buròcrata, etc). D'acord amb aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat dels administradors en wikis sense una política d'inactivitat.

Reuneixes els criteris d'inactivitat (cap edició i cap acció administrativa en dos anys) a cawikibooks, on ets administrador. Com que cawikibooks no té un procés propi de revisió de l'activitat d'administradors, s'aplica el procediment global.

Si vols mantenir els teus permisos, hauries de notificar a la teva comunitat que els stewards t'han enviat informació sobre la teva inactivitat per discutir el tema. Després de la decisió de la comunitat, si aquesta desitja que mantinguis els teus drets, per favor contacta als stewards a m:Stewards' noticeboard i enllaça la discussió local, on s'expressi el desig que conservis els permisos i es demostri una necessitat de mantenir-los.

Els stewards avaluarem les respostes. Si no hi ha resposta després d'un mes aproximadament, procedirem a retirar els teus permisos administratius. En cas de dubte, avaluarem les respostes i deixarem la decisió a la comunitat local per al seu comentari i revisió. Si tens alguna pregunta, contacta'ns a m:Stewards' noticeboard.

Salutacions cordials, QuiteUnusual (discussió) 23:43, 4 gen 2014 (CET).Respon

El teu compte serà reanomenat

[modifica]

20:34, 17 març 2015 (CET)