MediaWiki Discussió:Recentchangestext

Salta a la navegació Salta a la cerca

Tokipona[modifica]

Cal eliminar "tokipona:Special:Recentchanges", ja les wikis en aquesta llengua les han desactivat. Si no surt l'enllaç vermell als canvis recents. Merci. -Aleator 01:01, 23 juny 2010 (CEST)

Renovació[modifica]

Crec que cal renovar la caixa de text dels canvis recents; algunes funcions i accessos estan desactualitzats, i altres sobren i són més específics del portal. Us poso aquí una proposta seguint el model de la resta de projectes, que l'han actualitzat no fa molt.Què us sembla?

--Xavi Dengra (MISSATGES) 18:03, 15 des 2014 (CET)

Molt bé (La renovació d'aquest estil tinc entés que només a la viquipèdia, a viquidites és diferent). Unes propostes, però: Posar el llibre de cuina abans de pàgines de suport (Faig el canvi). L'altra es que, per molt que la viquipèdia tingui polítiques aplicables aquí, crec que no és necessari enllaçar a les de la viquipèdia, tenint en compte que ja tenim la Categoria:Viquillibres:Polítiques de viquillibres. Si la tenim és per algo.--Unapersona (discussió) 22:11, 15 des 2014 (CET)
Molt cert el que dius de la categoria de polítiques d'aquí, però és cert què falten moltes per definir. Sóc partidari de fer un canvi que permeti trobar-les totes com aquest:
Polítiques i normes (en coordinació amb les Polítiques de la Viquipèdia)
--Xavi Dengra (MISSATGES) 22:45, 15 des 2014 (CET)
Perfecte! Ja ho pots canviar :)--Unapersona (discussió) 16:50, 16 des 2014 (CET)