Vés al contingut

Usuari Discussió:Pepetps

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 14 anys per Xavier Dengra sobre el tema Proposta d'esborrament de la pàgina «{{{candidat}}}»

Hola, Pepetps! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


Imatges[modifica]

Veig que has carregat bastantes imatges a wikibooks. Seria millor carregar-les al commons, si es que al commons no hi son, això permet compartir recursos i facilita la traducció posterior dels llibres a altres idiomes. De totes maneres estic content de que hagis decidit col·laborar aquí, que fa falta molta feina.

Per altra banda no crec que sigui adequat possar peticions d'ajuda específica per un aricle a la portada. Imagina que tots els llibres tinguessin una petició d'aquestes. Ja se suposa que tots el viquillibres necessiten ajuda. Si que pots possar aquest tipus de peticions a la taverna o a la portada del propi viquillibre.

--Arturo Reina 16:32 6 set, 2005 (UTC)

M'havia oblidat d'una qüestió importantíssima! Totes les imatges que es carreguin a qualsevol projecte wikimedia, han de tenir informació sobre la procedència, per tal que no hi hagi problemes de copyright. He copiat la següent pàgina d'ajuda de la Viquipèdia perque miris com es fa. Si ho has tret de en.wikibooks no hi haurà cap problema. Només s'ha de copiar l'informació que posa a en.wikibooks sobre l'imatge.

--Arturo Reina 18:47 17 set, 2005 (UTC)

Proposta d'esborrament de la pàgina «{{{candidat}}}»[modifica]

Hola Pepetps,

S'ha obert una proposta per esborrar «[[:{{{candidat}}}]]», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, ja que hi ha opinions que consideren que no és adient pel projecte. Esteu convidat a participar en la [[Viquillibres:Esborrar pàgines/Propostes#{{{candidat}}}|discussió relativa a aquesta proposta]].

Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir la política d'esborrament, on s'expliquen els criteris i la metodologia de participació en la votació. Per a qualsevol dubte podeu enviar-me un missatge o bé formular-lo a la La taverna. No us ho prengueu com una qüestió personal: demaneu aclariments si cal, intenteu entendre'n els motius i justifiqueu raonadament les vostres edicions.

Després de 4 anys, he obert una proposta pel mateix que et va dir l'Arturo Reina, és hora de decidir què en fem. Gràcies i salut! --Xavier D. (A disposar!) 14:13, 29 des 2009 (CET)Respon