Vés al contingut

Usuari Discussió:Pcmarch~cawikibooks

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema

Hola, Pcmarch~cawikibooks! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


Problemes de llicència a les imatges

[modifica]

Hola. Benvingut a Viquillibres. He vist que has carregat imatges a viquillibres sense posar-hi cap descripció. Has de indicar a quin tipus de llicència (PD o GFDL) poses les imatges. Llegeix Ajuda: Ús d'imatges. Et puc dir pel que he vist, que les següents imatges: Fitxer:Php Preferences.gif,Fitxer:Php Topics.gif,Fitxer:Php novanoticia.gif, formen part del programa php-nuke. Si php-nuke és un programa open source, llavors es poden pujar a Viquillibres. Si php-nuke té copyright, no es poden pujar. Lo mateix et dic de la imatge de midia.cat. Només es pot pujar si midia.cat es troba sota llicència lliure o et dona consentiment per pujar la imatge sota aquesta llicència.

Per altra banda, es millor carregar les imatges directament a Wikimedia Commons, per compartir amba latres wikipedies. Només s'haurien de carregar a Viquillibres les imatges amb contingut en català.

Sento que aquesta explicació no es trobés a la pàgina de càrrega d'imatges. Viquillibres és molt jove i encara no està del tot a punt. Tothom que carrega imatges per primera vegada es troba amb aquesta història legal, així que de cap manera t'ha de desanimar per seguir treballant. Recorda que pots consultar a la Taverna o a les pàgines de discussió dels altres usuaris quan et trobis amb dubtes.--Arturo Reina 21:54 5 nov, 2005 (UTC)

El teu compte serà reanomenat

[modifica]

20:34, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom

[modifica]

06:38, 17 abr 2015 (CEST)