Usuari Discussió:Mariia ibz

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 15 anys per Laurita sobre el tema Hola xoxi

Hola, Mariia ibz! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions!--Loquetudigas (tot orelles!) 22:36, 16 feb 2009 (CET)Respon

Signatures[modifica]

María, he vist que has signat la pàgina del capítol 1. Has de saber que les pàgines que construïm entre tots, com ara els articles, les pàgines de llibre, etc, no han d'anar signades. En canvi, sí que han d'anar signats els comentaris que escrivim a les pàgines de discussió, com per exemple aquesta que ara estàs llegint. Ens veim a classe ;-)

--Profejmpc 10:36, 20 feb 2009 (CET)Respon

K mala eres :P (poema)[modifica]

Eres una pesada xD k no te callas vajo el agua i no paras de tokar los "pi" pero no eres mala persona solo un poco tonta xD)Hola xoxi[modifica]

wenas amor ¿como estas?bn oks xd.Weno no se k desirte.TeeQuiiero.Xao soy Lauchi--Laurita 13:24, 24 març 2009 (CET)Respon