Usuari Discussió:Laura Pons

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 14 anys per Loquetudigas sobre el tema Proposta d'esborrament de la pàgina «{{{candidat}}}»

Hola, Laura Pons! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions! --Xavier D. || A disposar! 18:36, 17 set 2009 (CEST)Respon

Salutacions del professor[modifica]

Hola Laura Pons!

L'enhorabona per haver realitzat el segon exercici de l'activitat 2, que consistia a registrar-te en els Viquillibres. Veig que també has escrit alguna cosa a la teva pàgina personal. Ben fet!

T'anim a continuar amb els exercicis que queden.

--Profejmpc 17:38, 19 set 2009 (CEST)Respon

Lauraaaaaaaaaaaaaaaa ! que jo anava ben arreglada, pero tu tambee. Venga va, boooooooooooooooooonda eh (L)

Imatge Solsolet[modifica]

Hola Laura,

Revisant rutinàriament els registres he vist que has carregat la imatge fitxer:Solsolet.jpg. He proposat d'esborrar-la perquè sembla que la imatge és massa petita per ser vista. És probable que això es degui a que està mal carregada, però t'agraïria que m'ho confirmessis a la proposta d'esborrat. Gràcies per la teva col·laboració!--Loquetudigas (tot orelles!) 15:44, 30 set 2009 (CEST)Respon

Confirmació![modifica]

Hola Laura!

Ja he vist que m'has deixat un missatge a la meva pàgina de discussió i has pensat a firmar. Molt ben fet!

--Profejmpc 22:51, 7 oct 2009 (CEST)Respon

Proposta d'esborrament de la pàgina «{{{candidat}}}»[modifica]

Hola Laura Pons,

S'ha obert una proposta per esborrar «[[:{{{candidat}}}]]», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, ja que hi ha opinions que consideren que no és adient pel projecte. Esteu convidat a participar en la [[Viquillibres:Esborrar pàgines/Propostes#{{{candidat}}}|discussió relativa a aquesta proposta]].

Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir la política d'esborrament, on s'expliquen els criteris i la metodologia de participació en la votació. Per a qualsevol dubte podeu enviar-me un missatge o bé formular-lo a la La taverna. No us ho prengueu com una qüestió personal: demaneu aclariments si cal, intenteu entendre'n els motius i justifiqueu raonadament les vostres edicions. --Loquetudigas (tot orelles!) 21:08, 13 nov 2009 (CET)Respon