Usuari Discussió:DD

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Hola, DD! Sigues benvingut a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Se m'havia passat de saludar-te. Disculpa!--158.109.54.143 14:05, 17 feb 2009 (CET)Respon[respon]

L'enhorabona![modifica]

L'enhorabona, Diego, ja has editat la teva pàgina d'usuari. Ara podries intentar posar-hi una mica més d'informació, de formats, colors, etc. Per a qualsevol dubte, em pots escriure a la meva pàgina de discussió.

--Profejmpc 21:51, 10 feb 2009 (CET)Respon[respon]

Molt de compte[modifica]

He anat mirant el que heu estat fent aquests dies i t'he de dir que aneu amb molt de compte amb el que anau escrivint en els Viquillibres. Vares modificar la pàgina Guia de Literatura/Grans temes. Abans d'escriure res, convendria pensar molt bé el que vols dir, consultar-ho amb algú i evitar les faltes ortogràfiques. Pensa que tothom veu el que fas.

A la propera ho has de tenir en compte.

--Profejmpc 00:05, 11 feb 2009 (CET)Respon[respon]

Reubicació de continguts[modifica]

Hola Diego, he vist que a la teva pàgina personal has escrit alguns continguts que s'havien de treballar i que calia escriure a les pàgines específiques de cada capítol. Per això et deman que moguis allò que vares escriure cap a una de les 13 pàgines de l'índex que apareix a la pàgina del projecte. Així podré fer millor valoració de la feina que has feta. --Profejmpc 16:01, 22 març 2009 (CET)Respon[respon]

Numbers[modifica]

El capitul numero 3 kreo o 2 necesit k mayudis sobre els vessants --Mr Crow 13:33, 24 març 2009 (CET)Respon[respon]

Numbers 2[modifica]

En l'ultim capitul.. la probabilitat se k es pero la probabilitat condiciones k es? me lo pots explicar ve i no com l'altre --Mr Crow 13:41, 24 març 2009 (CET)Respon[respon]

RESPUESTA DE LamadredeDD[modifica]

PERO A MI K ME TAs contando NO PUEDES PREGUNTAR ANDA NORMAL COMO POR EJEMPLO K ES la succsesio? o alguna cosa aixi.