Usuari Discussió:Ana~cawikibooks

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Ana~cawikibooks! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Question book-3.png Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Classificação Etaria Livre.JPG Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Nuvola apps kdmconfig.png Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

Salutacions! --Xavier D. || A disposar! 22:02, 21 set 2009 (CEST)Respon[respon]

Salutacions del professor[modifica]

Hola Ana!

L'enhorabona per haver realitzat el segon exercici de l'activitat 2, que consistia a registrar-te en els Viquillibres. Veig que també has escrit alguna cosa a la teva pàgina personal. Ben fet!

T'anim a continuar amb els exercicis que queden.

--Profejmpc 23:16, 22 set 2009 (CEST)Respon[respon]

HOLA !![modifica]

bueno, pues que guay qe te guste la musica !! Según que grupos, por ejemplo a mi mis preferidos son :melocos ! ( me encantan, me chiflan, me DIIOS !! ) & también me gusta este nuevo colegio, como he venido nueva este año !! unbesito --Xisca 10:19, 29 set 2009 (CEST)Respon[respon]

Meravella![modifica]

Hola Ana!

He quedat bocabadat de veure que t'has avançat tant personalitzant la teva pàgina. Te l'has treballada molt! Fins i tot has fet servir plantilles, una cosa que encara no hem explicat, i les has posat d'una manera molt elegant.

--Profejmpc 18:30, 30 set 2009 (CEST)Respon[respon]

El teu compte serà reanomenat[modifica]

20:34, 17 març 2015 (CET)

Compte canviat de nom[modifica]

06:38, 17 abr 2015 (CEST)