Usuari:Xisca

Les meves dades personals ![modifica]

Som na xisca, faig 3º BBBB' a l'istitut de binissalem. Aquest és el primer any que estic en aquest IES Binissalem . M'agrada aquest institut , es amanble i agradable ! Jo avans vivia a Palma, i anava a LA milagrosa, allà vaig deixar a ses meves amigues ! m'agradaria aprendre, idò no lo sé, perquè es el primer any que la faig aqueta assignatura ! Però, con m'agraden els ordinadors, m'en dona igual, el que fassi !

un petoo !!


A jo m'agrada surtir amb les amigues, i coneixer a més gent. Jo soc molt uberta, no tenc vergonya, de res ! A jo m'agrada escoltar música , i els meus grup preferit es : melocos , ECDL , un poc de Flaix fm ( una emisora de musica tecno de mallorca ) , també escolt mùsica desde s'epoca de parchis, o abans, fins s'ha derrera de s'ha llista dels 40 principals ! (mallorca 94.1 fm). També soc una fanatica de ses pelicules, m' agraden veure de tot tipus, però m'agraden més ses de romantiques-comedia, y romántiques ! Com per exemple : Sa de Crepuscul , S'ha de Algo pasa en las vegas , Pd: te quiero ; y també vaig al cinema a veure ses pelicules que m'agraden més , si no me las baix jo !

) Aquest estiu, he estat llegigent llibres, he leido Crepusculo, luna nueva , Eclipse i ara estic per últim ! Amanecer !

no sé que dir més !


un fort PETÓ !


Aques es el meu actor favorit, m'agradaria verl-lo en persona ! seria s'ha persona més feliz ! Ell, em dona moltes aventures, fa que dormi bé . Edward cullen / Robert pattirson son ESPECTACULARS !

[[1]]


ATT : XISSCA !