El Com es fa de l'APT

El Viquillibre "El Com es fa de l'APT" pretén proveir a l'usuari d'una bona comprensió sobre la funcionalitat de l'eina per a gestionar els paquets de Debian, APT (Advanced Packaging Tool). El seu objectiu és el de facilitar la vida als nous usuaris de Debian i el de servir d'ajuda als que volen tenir un coneixement més profund sobre l'administració d'aquest sistema. Fou creada per al projecte Debian per ajudar a millorar el suport disponible per als usuaris d'aquesta distribució.

Continguts[modifica]

  1. Introducció.
  2. Configuració bàsica.
  3. Tracte amb els paquets.
  4. Ajudants de molta utilitat.
  5. Obtenir informació quant als paquets.
  6. Treballar amb els paquets font.
  7. Com batre's amb els errors.
  8. Quines distribucions tenen suport per a APT?.
  9. Crèdits.
  10. Noves versions d'aquest tutorial.

Enllaços externs[modifica]

Viquipèdia A la Viquipèdia hi ha contingut enciclopèdic relatiu a Advanced Packaging Tool.Fonts i fitxa tècnica del Viquillibre[modifica]

Projecte de documentació de Debian[modifica]

L'original de la primera versió d'aquest document es troba al Projecte de documentació de Debian: APT HOWTO.

Vegeu també la pàgina de crèdits original.

Nota de Copyright[modifica]

Copyright © 2001, 2002 Gustavo Noronha Silva
Aquest manual està llicenciat sota els termes de la FDL de GNU (Free Documentation License "Llicència de documentació lliure"). Ha estat escrit amb l'esperança de que siga d'utilitat per a la comunitat però ve sense cap garantia, useu-lo sota el vostre propi risc.

Crèdits de la versió original[modifica]

APT HOWTO
1.8.5 - Juliol de 2003
Gustavo Noronha Silva kov@debian.org
Traduït per: Antoni Bella Perez bella5 AT teleline DOT es
Revisat per: Orestes Mas orestes AT tsc.upc DOT es

Cap GNU S'autoritza la còpia, la distribució i la modificació d'aquest document sota els termes de la licència de documentació lliure GNU, versió 1.2 o qualsevol altra que posteriorment publiqui la Free Software Foundation); sense seccions invariants (Unvariant Sections), textos de portada (Front-Cover Texts), ni textos de contraportada (Back-Cover Texts). S'inclou una còpia en anglès d'aquesta llicència a l'article "GNU Free Documentation License".
Creative Commons license
Creative Commons Attribution Creative Commons Share Alike
Aquest fitxer està publicat sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual 3.0. En resum: sou lliure de compartir i fer obres derivatives del fitxer amb la condició que l'acrediteu correctament i que el distribuïu només sota una llicència idèntica a aquesta.

Aquest avís de llicència s'ha afegit a aquest fitxer d'acord amb les condicions de migració de la secció 11 de la GFDL 1.3.