Administrar Mediawiki/Restaureu

Sovint, si es comet un error en suprimir pàgines, es fa necessari restaurar-les per tornar a obtenir la pàgina i l'historial prèviament esborrats. Altres usos de la utilitat de restaurar, s'expliquen en el pròxim capítol (vegeu Editeu l'historial).

Igual que per esborrar, per restaurar una pàgina, cal ser administrador.

Procediment per restaurar[modifica]

Les pàgines esborrades es poden restaurar mentre estiguin en les bases de dades. Algunes pàgines esborrades ja fa temps no es poden recuperar.

Si la pàgina no s'ha creat de nou, a l'intentar editar-la surt un missatge a la part superior indicant «vegeu o restaureu xx edicions esborrades». Seguint aquest enllaç es mostra el registre d'esborrats i l'historial de revisions. Abans de restaurar es pot veure cada una de les revisions de l'historial.

Per restaurar la pàgina amb totes les revisions, afegiu el motiu i cliqueu el botó «Restaura». Si desitgeu restaurar només algunes de les versions, marqueu-les. Les actuacions quedaran registrades al mateix registre d'esborrats.

Si la pàgina s'ha creat de nou, el missatge d'edicions esborrades surt al seu historial. En aquest cas les edicions que es restaurin s'afegiran a l'historial.

Plantilla:Esborrany d'informàtica i tecnologia