Viquiprojecte:Ioga social

Salta a la navegació Salta a la cerca
El Viquiprojecte Ioga social és un projecte de col·laboració entre Amical Wikimedia i l'escola de professors Yoga Sintesis en el marc del treball de ioga social del curs 2016-2017.


Descripció del curs[modifica]

Enguany es celebra la segona edició de la Jornada agrària tècnica Horts escolars al Baix Empordà. Centrada principalment en els horts d’hivern i els arbres fruiters de varietats tradicionals. El curs consta de 10 hores de formació presencial i 5 hores de treball pràctic no presencial. És una formació organitzada pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, del Departament d'Ensenyament, del Servei Educatiu del Baix Empordà i del CEIP Barceló i Matas de Palafrugell.

La formació es realitza tan en castellà com en català i per això és crearà el mateix llibre tant a Viquillibres en català com en la versió castellana, Wikilibros. Cadascú tria la seva llengua i en una segona fase es traduiran a l'altre.

Objectius[modifica]

L'objectiu del Viquiprojecte es recollir els treballs sobre ioga social realitzats en el marc de la formació per tal de crear i ampliar un manual per a professors de ioga sobre el ioga social. Amb la intenció d'ampliar el coneixement i la divulgació del ioga.

Treballs proposats[modifica]

Coordinació i suport[modifica]

Usuaris
Nom d'usuari - - Posició Ajuda
Gerard Discussió Contribucions Coordinador Dubtes sobre contingut i estructuració del material
Arju Discussió Contribucions Supervisió acadèmica Dubtes sobre contingut i estructuració del material
Xavier Dengra Discussió Contribucions Voluntari i administrador de Viquillibres Dubtes sobre codi, funcionament del projecte, esborrat de pàgines i bloquejos
Paputx Discussió Contribucions Voluntari i alumne Dubtes sobre codi, funcionament del projecte, esborrat de pàgines i bloquejos

Participants[modifica]

Alumnes
Nom d'usuari - - Pàgina de treball Volcar la feina a...
Paputx Discussió Contribucions Proves Ioga per a adolescents
Exemple Discussió Contribucions Proves Prova