Usuari Discussió:Savh

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Savh! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Question book-3.png Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Classificação Etaria Livre.JPG Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Nuvola apps kdmconfig.png Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

Salutacions!--Loquetudigas (tot orelles!) 19:12, 3 feb 2011 (CET)[respon]

Jocs populars i tradicionals[modifica]

Hola Savh,

Moltes gràcies per editar a viquillibres. I t'agraeixo també que ajudis en les tasques de manteniment. De totes maneres m'estranya que les dues edicions (la creació de la pàgina i la teva petició d'eliminació) siguin gairebé simultànies, cosa que em fa suposar que potser coneixes l'autor de l'edició.

Realment, tal i com està la pàgina en aquests moment, no compleix els requisits per mantenir-la. Però no em sembla pas spam, més aviat em semblen proves d'edició o vandalisme (la frontera sovint és tènua). I a més es tracta d'unes proves que incorporen cert contingut, de forma que no compleix els criteris de supressió ràpida sinó els de proposta d'esborrat.

Així doncs, si me'n pots dir quelcom, em seria útil de saber quina és la intenció de la pàgina, per decidir si reaprofitar-ne el contingut o bé fer-ne la proposta d'esborrat. Òbviament si no coneixes l'autor o les seves intencions iniciaré aviat el procés d'esborrat, així que gràcies per haver-m'hi donat un cop de mà.


Benvingut a viquillibres.--Loquetudigas (tot orelles!) 19:22, 3 feb 2011 (CET)[respon]

Hola,
No te preocupes por no hablar catalán, más bien espero que no hayas tenido problemas para entenderme.
Tienes razón, en su momento no lo valoré como spam pero ahora que lo vuelvo a ver me parece más claro. Así que lo borraré directamente. ¡Gracias por tu ayuda!
--Loquetudigas (tot orelles!) 22:18, 11 feb 2011 (CET)[respon]