Usuari Discussió:Saramunso

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola.

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge; et deixo aquí algunes observacions per a que les tinguis en compte:

  • Et podries inscriure a l'eina de seguiment del projecte? Hauries de fer clic aquí
  • Tinc la impressió que has estat treballant amb l'editor de codi. És així? Recorda que pots canviar a l'editor visual fent clic al llapis que veuràs al flanc dret de la caixa de text de l'editor de codi.
  • Has deixat amb la URL a la vista l'enllaç a una pàgina de la Viquipèdia. El més habitual serà que l'emmascaris rere un text; l'editor visual et permet fer-ho sense problema.
  • No has penjat una fotografia presa per tu mateixa i veig que has tingut dificultats per inserir una imatge ja dipositada a Wikimedia Commons. Tens les instruccions aquí.
  • Recorda que les referències s'insereixen amb el botó Cita de l'editor visual, i que pots escollir quin tipus de font vols referenciar. Llavors, les referències es compilaran al final de la pàgina. Per diferenciar-les de la resta del text normalment s'acompanyen d'un encapçalament titulat "Referències". Sota d'aquest encapçalament pots indicar que les referències s'hi compilin tot obrint el desplegable Insereix i seleccionant l'opció Llista de referències-
  • Per comoditat, les llistes de bibliografia es formaten com llistes de punts. Es llegeixen millor i, si t'hi fixes, en el teu cas han quedat totes compilades en una sola línia perquè el sistema no entén els salts de línia de la mateixa manera que nosaltres.
  • He vist que has tingut alguna confusió amb les pàgines de discussió. Recorda que cada pàgina té associada una pàgina de discussió. Llavors, convindria que anessis a la pàgina de discussió de les teves companyes de treball i els deixessis un missatge. El més senzill per arribar-hi és buscar els missatges que les teves companyes hagin deixat a la pàgina Història de l'art català dient quins articles treballaran i accedir a la seva discussió a través de l'enllaç que acompanya la seva signatura. Per això és important signar els missatges a les discussions.

Intenta resoldre el que t'he indicat per familiaritzar-te bé amb la plataforma. Si necessites més indicacions, deixa'm un missatge a la meva pàgina de discussió. Fins aviat! --ESM (discussió) 17:35, 29 oct 2020 (CET)[respon]