Usuari Discussió:Ranz des Vaches

Salta a la navegació Salta a la cerca

Pàgines de suport[modifica]

Ajuda - Mapa del web - Llibre d'estil


Hola Ranz des Vaches! Benvingut/da a Viquillibres i al coneixement lliure. Primer de tot, us encoratgem a que feu un cop d'ull per la Portada, on hi ha diferents seccions que us poden aportar informació útil. Smile eye.png

Aquesta és la vostra pàgina de discussió, que us servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Per contestar, ho heu de fer a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on hi podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Per signar.PNG

Seria convenient que llegíssiu l'Ajuda i el nostre Llibre d'estil per aprendre com editar, utilitzant si voleu la Pàgina de proves. Així mateix, us ajudaria força llegir la Política de privadesa per tenir una visió general i de les polítiques elementals que cal respectar en aquest projecte.

Finalment, disposeu de la Taverna i de la pàgina de plantejament de preguntes, on posar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Heu de signar els teus comentaris amb el penúltim botó de dalt de la barra d'edició.Salutacions cordials

--Unapersona (discussió) 12:44, 30 nov 2014 (CET)

Re:Pare Estanislau[modifica]

Moltes gràcies, però l'article està a la Viquipèdia, no a Viquillibres! :) Recorda que, quan deixis un missatge a una discussió, has de firmer amb el codi --~~~~ o clicar el tercer botó de la barra d'eines (Un llapis escrivint)--Unapersona (discussió) 19:51, 30 nov 2014 (CET)