Usuari Discussió:Pere prlpz

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 5 anys per Pep Roca sobre el tema Correccions Manual de R

Hola, Pere prlpz! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions!--Loquetudigas (tot orelles!) 16:31, 1 nov 2007 (CET)Respon

Pàgines "de projecte"[modifica]

Hola Pere,

He vist que vas corregir un error en la Plantilla:Actualitatportada‎. Quan vaig penjar aquesta notícia em volia referir a allò que les estadístiques anomenta "Pàgines (Totes les pàgines del wiki, incloent les pàgines de discussió, redireccions, etc.)". Així doncs, la xifra era correcta, però segurament no ho era el nom "pàgines de projecte". Com les anomenaries, per no donar cap a altres interpretacions?

Gràcies!--Loquetudigas (tot orelles!) 00:49, 12 abr 2009 (CEST)Respon

Correccions Manual de R[modifica]

Gràcies per les correccions! --Pep Roca (discussió) 14:33, 25 gen 2019 (CET)Respon