Usuari Discussió:Pasqual

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Pasqual! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Question book-3.png Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Classificação Etaria Livre.JPG Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Nuvola apps kdmconfig.png Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

Salutacions! --Xavier D. || A disposar! 21:40, 13 set 2009 (CEST)

Usuari:BotReversor[modifica]

Both accounts only have 1 edit each. Please create some test edits using bot code so we can all know that the bot works as expected. --Daniel Mayer (mav) 20:23, 13 December 2009 (UTC)

Et volia comentar que el BotReversor necessita més edicions de prova perquè l'activin des de Meta, tant aquí com a Viquidites. La petició allà està feta, i potser com no ens afanyem la retiren. Si el pots activar perquè faci cosetes t'ho agrairia molt. Gràcies per avançat! --Xavier D. (A disposar!) 20:42, 29 des 2009 (CET)