Usuari Discussió:Miriam Sitjar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Hola, Miriam Sitjar! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions! --Xavier D. || A disposar! 12:36, 24 set 2009 (CEST)Respon[respon]

Mirrr[modifica]

Miriam m'agrada molt sa foto. Vull una altre dia fent fotos amb tu! Tes' --Joanaa 12:26, 1 oct 2009 (CEST)Respon[respon]

Bon diaaa! --Clara Arbona 12:46, 1 oct 2009 (CEST)Respon[respon]

Miriam![modifica]

OLA --Ruben 12:53, 1 oct 2009 (CEST)Respon[respon]

Fotos[modifica]

He vist que has pujat una fotografia i l'has posada a la teva pàgina. Això està molt bé, però has d'indicar la llicència d'aquesta fotografia, ja que pot provocar certa confusió si no ho fas. Si les fotografies són teves, t'animo a que en carreguis més seguint aquesta guia, però és preferible que ho facis a Commons (dipòsit d'imatges útils a tots els projectes de la Fundació com la Viquipèdia i Viquillibres). Gràcies per la teva col·laboració! --Xavier D. (A disposar!) 13:59, 1 oct 2009 (CEST)Respon[respon]

Re: Pregunta sobre llicència[modifica]

Hola Miriam. Respecte el teu dubte sobre les llicències, és una mica difícil d'explicar. El tema principal és que les teves fotografies no s'haurien de penjar aquí, sinó al projecte Wikimedia Commons. Per què? Doncs perquè està associat amb Viquillibres i la Viquipèdia, i les imatges lliures són competència d'ells i no d'aquí. La càrrega de Viquillibres només serveix per a imatges i fitxers amb Copyright i llicències extranyes, per dir-ho d'alguna manera.

Per tant, per carregar fotos a Commons, obre-hi sessió amb el mateix compte i contrasenya que aquí, i després obre aquest enllaç amb instruccions sobre les llicències de fotos pròpies i la pàgina de càrrega. Tranquila, totes les fotografies que carreguis allà les podràs utilitzar aquí també, però quedaran a la llicència lliure. Sobretot no carreguis cap foto compromesa, ja que podries perjudicar-te molt.

Això sí, per desgràcia hauré d'esborrar totes les fotos que carregueu aquí com Fitxer:Mans.jpg o Fitxer:Vermar.jpg, ja que no són enciclopèdiques i no són d'utilitat, però en el cas de la primera, qué és molt original, ho pot ser a la Viquipèdia o a qualsevol altre lloc. Siusplau, avisa-ho a la resta de companys i al professor.

Si més no, pensa que el fet que les esborri aquí però les carreguis a Commons suposarà que les vegin milers de persones més, potser fins i tot la escullen imatge del dia entre els més de 5 milions que n'hi ha! Salut! --Xavier D. (A disposar!) 13:50, 6 oct 2009 (CEST)Respon[respon]

PD: Si no has entès alguna cosa, no dubtis en preguntar-m'ho de nou ;) --Xavier D. (A disposar!) 13:50, 6 oct 2009 (CEST)Respon[respon]