Vés al contingut

Usuari Discussió:Martorell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 9 anys per Xavier Dengra sobre el tema sobre els administradors

Hola, Martorell! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?
En aquest moment, aquest usuari està temporalment inactiu
Pot ser que l'usuari estigui molt enfeinat, no tingui connexió a Internet o qualsevol altra raó...

el comentari anterior sense signar és fet per Xavier Dengra (discussió • contribucions) 12:26, 4 ago 2009 (CEST).Respon

ja soc usuaria[modifica]

Marb 12:33, 13 des 2005 (UTC)

Nom de la Portada[modifica]

Editant MediaWiki:Mainpage es pot evitar haver de redirigir la Pàgina principal cap a la Portada.--Iradigalesc 16:50, 16 març 2007 (CET)Respon

El teu estat com a administrador[modifica]

Hola. Sóc un steward. Recentment s'ha adoptat per consens comunitari una nova política relacionada amb la retirada de permisos avançats (administrador, buròcrata, etc). D'acord amb aquesta política, els stewards estan revisant l'activitat dels administradors en wikis sense una política d'inactivitat.

Reuneixes els criteris d'inactivitat (cap edició i cap acció administrativa en dos anys) a cawikibooks, on ets administrador. Com que cawikibooks no té un procés propi de revisió de l'activitat d'administradors, s'aplica el procediment global.

Si vols mantenir els teus permisos, hauries de notificar a la teva comunitat que els stewards t'han enviat informació sobre la teva inactivitat per discutir el tema. Després de la decisió de la comunitat, si aquesta desitja que mantinguis els teus drets, per favor contacta als stewards a m:Stewards' noticeboard i enllaça la discussió local, on s'expressi el desig que conservis els permisos i es demostri una necessitat de mantenir-los.

Els stewards avaluarem les respostes. Si no hi ha resposta després d'un mes aproximadament, procedirem a retirar els teus permisos administratius. En cas de dubte, avaluarem les respostes i deixarem la decisió a la comunitat local per al seu comentari i revisió. Si tens alguna pregunta, contacta'ns a m:Stewards' noticeboard.

Salutacions cordials, QuiteUnusual (discussió) 23:42, 4 gen 2014 (CET).Respon

sobre els administradors[modifica]

Hola Martorell.

Et responc aquí al teu missatge a la taverna.

He vist que, pel que dius, ningú es va posar en contacte amb tu per la qüestió dels administradors. Jo fa uns sis anys que em vaig proposar com a administrador, crec que vaig parlar amb l'Alvaro M però no recordo bé com ho vam fer, en tot cas et voldria demanar disculpes perquè pel que dius no et vam demanar el teu parè. Posteriorment es va sumar en Xavier Dengra com a administrador, en aquests moments crec que som els dos únics administradors "actius" segons els criteris de la comunitat.

De totes maneres, com ja vaig escriure, a mi em sembla perfecte si vols mantenir els privilegis d'administrador. És més, al projecte li anirà bé que hi hagi com més activitat millor, així que si vols demanar que te'ls mantinguin tens tot el meu suport :)

Salutacions,--Loquetudigas (tot orelles!) 19:30, 27 gen 2014 (CET)Respon

Per si no es veiés a la Taverna (i perdó per arribar tant tard a aquest fil), em sumo totalment a l'opinió de'n Loquetudigas. Tot i així, sé que participar al projecte no és ni molt menys obligatori, però crec que pel nostre privilegi hauríem de prendre tots (m'incloc el primer) consciència de responsabilitat i intentar marcar-nos un petit àmbit d'actuació, revisió o com li vulgueu dir ja sigui mensual o trimestral. --Xavi Dengra (MISSATGES) 16:19, 22 nov 2014 (CET)Respon