Usuari Discussió:Friviere

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Hola, Friviere! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


Estatut[modifica]

Sento espatllar-te la feinada amb l'estatut. Però Viquillibres es per manuals i llibres de text. L'estatut hauria d'anar a Wikisource que desgraciadament no existeix encara en català. No sé com ho podriem solucionar tot això.--Arturo Reina 21:39 24 oct, 2005 (UTC)

Molt bé, el deixarem de moment. Ja estudiarem la formula per dir que no es modifiqui.--Arturo Reina 21:03 25 oct, 2005 (UTC)

Ja he possat la planilla de Navegar a Wikisource. Deixaré l'estatut durant dues setmanes abans d'esborrar-lo per si hagués cap problema. --Arturo Reina 15:09, 11 nov 2005 (UTC)