Usuari Discussió:DVELA

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Hola, DVELA! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Paputx (discussió) 13:58, 7 des 2016 (CET)Respon[respon]

Horts escolars[modifica]

Hola DVELA,

Benvinguda a Viquillibres! Sóc en Francesc Galí del Consell Comarcal.

Ja he afegit el teu usuari a la llista del viquiprojecte. I he creat la pàgina de Proves on heu de realitzar el treball. És una pàgina de proves, un cop el treball sigui definitiu ja el publicarem a Viquillibres.

Per qualsevol dubte em podeu escriure un correu fgali@baixemporda.cat o escriure a la meva pàgina de discussió

Estem en contacte--Paputx (discussió) 13:58, 7 des 2016 (CET)Respon[respon]

Trasllat de contingut[modifica]

Hola DVELA,

T'he passat tot el contingut a aquesta pàgina de proves. Aquesta és la pàgina de discussió on la resta de voluntaris et poden escriure preguntes, opinions, ... Veuràs que a la pàgina de proves és més fàcil escriure. Quan ho facis clica a "modificar".

Estem en contacte--Paputx (discussió) 09:15, 9 des 2016 (CET)Respon[respon]