Vés al contingut

Usuari Discussió:Bestiasonica

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 15 anys per Loquetudigas sobre el tema Polítiques

Hola, Bestiasonica! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

salutacions!--Loquetudigas (tot orelles!) 09:01, 14 nov 2008 (CET)Respon

Polítiques[modifica]

Hola Bestiasonica,

La veritat és que a viquillibres les polítiques estan encara una mica verdes. Et recomano donar un cop d'ull a Categoria:Viquillibres:Polítiques de viquillibres. Totes aquelles polítiques que manquin s'haurien de crear i consensuar; sempre és preferible crear-les en funció de les ja existents a la viquipèdia donada la baixa participació en els processos de discussió.

Si t'hi animes, tot i que últimament estic poc actiu, ens podem posar a treballar en aquest aspecte, especialment ara que el volum d'activitat està creixent.

Parlem!--Loquetudigas (tot orelles!) 21:41, 4 març 2009 (CET)Respon