Usuari Discussió:Aljullu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema

Hola, Aljullu! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


Gràcies per contribuir amb el llibre d'HTML. --Vedranell 17:11, 31 des 2005 (UTC)


Jo també sóc de HTML pero vull passarme a PHP :P com pots veure ja me registrat espero k ningu hem retregui el llibre (ja k ets l'unic k has contestat :) )--Misto 23:47, 10 gen 2006 (UTC)

Template[modifica]

per fer un template no costa gaire per exemple guaita:

posat com si hu volguesis editar i veuras com està fet si no et serveix cap d'akest tipus sempre pots anar a la web de la viqui on hi ha les "plantilles" i ni ha un pilor o disenyarne un de nou... ja veuras k es facilet :) --Misto 22:11, 12 gen 2006 (UTC)

Gràcies Misto, ja he creat un template pel llenguatge html, si no fos per tu mai l'hauria fet, si el vols veure: Template:Llenguatge html Me l'he copiat del PHP.--Aljullu 07:56, 14 gen 2006 (UTC)
Ja le vist a cadat molt bé jo tb i posare els quadradets segueix aixi, salut!--[[Usuari:Misto|Misto ('''[[Usuari Discussió:Misto|discussió...]]''')]] 18:54, 24 gen 2006 (UTC)

Plantilla de notes[modifica]

Hola: A la taverna he arreglat l'enllaç d'exemple de les plantilles per afegir notes a peus de pàgina. Ànims amb els teus projectes, i gràcies per crear Viquillibres:Estat. --Álvaro M 16:10, 25 feb 2006 (UTC)

Salutacions[modifica]

Hola, he vist que hi estàs posant moltes ganes al projecte. Personalment estic passant per uns moments que no hem permeten fer massa feina per la Viqui. Només volia dir-te que encara que hi hagi moments en que no hi ha ningú, que sàpigues que almenys jo vaig fent la ronda als canvis recents de manera regular, i intento ajudar quan puc i em deixen. I en definitiva que només volia saludar-te. Ànims! --Arturo Reina 13:06, 20 mar 2006 (UTC)

Gràcies pels ànims Arturo Reina és cert que sembla que els Viquillibres estiguin morts... La veritat és que per mi és el projecte de Wiki més divertit de fer, però no sembla tenir gaire èxit... Com hauràs vist he creat alguns Viquillibres que pràcticament no estan ni començats, espero seguir-los fent més endavant, però per exemple el de DarkBASIC Pro, he vist uqe la meva versió del programa no serveix, i per tant tardaré bastant a seguir-lo... Suposu que no passa res.--Aljullu 17:39, 21 mar 2006 (UTC)