Usuari Discussió:Aleator

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Aleator! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Benvingut! ha ha ha!!!--Xtv 18:51, 5 febr 2008 (CET)

Bloqueig d'IP[modifica]

Sí, les edicions escolars porten feina, perquè no és tan fàcil destriar-les. Sóc més partidari de fer avisos i protegir pàgines, sempre que es pugui. Gràcies per la dedicació!

Salut!--Loquetudigas (tot orelles!) 11:20, 23 març 2009 (CET)Respon[respon]

Gràcies![modifica]

Volia agrair-te el fet que m'hagis demanat l'activació a Meta. Ja coneixia això de les importacions, però no sabia gaire quines pàgines havia de mirar. Espero administrar Viquillibres el millor que pugui. Gràcies un altre cop. Fins aviat! --Xavier D. Digues-me! 15:53, 30 jul 2009 (CEST)Respon[respon]