Usuària Discussió:Mlopezpa

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, Mlopezpa! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Question book-3.png Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Classificação Etaria Livre.JPG Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Nuvola apps kdmconfig.png Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Crystal Clear app kedit green-pencil.svg Proves
La teva pàgina de proves
Gnome-help-faq-dark.svg Don't speak Catalan?

-Xavi Dengra (MISSATGES) 13:46, 20 nov 2015 (CET)Reply[respon]

Fitxa de mostra[modifica]

Hola!

He creat, tal i com us vaig comentar, una fitxa de mostra: Guia Jove/El diàleg amb la gent jove. Com veureu hi ha noves plantilles que he creat específicament per donar més joc gràfic al capítol. Com ho veieu? Les noves plantilles són les següents:

  • Pel requadre inicial de la pregunta, és la plantilla {{Requadre}}.
  • Pels paràgrafs destacats en colors, la plantilla {{Paràgraf clau}}.
  • Per les caixes laterals amb enllaços externs, la plantilla {{Caixa link}}.
  • Les paraules clau estan en encabides en plantilla, {{Paraules clau}}.

Recordeu que per fer servir cadascuna, un cop esteu editant amb el botó Modifica, heu d'anar a Insereix > Plantilla > escriviu el nom de la plantilla que toqui > ompliu els paràmetres > deseu.

Per altra banda, he traslladat la majoria d'enllaços al final en una secció "Enllaços externs", mentre que els més representatius i útils els he inclòs en la caixa dels links. Ho faig per no sobrecarregar d'enllaços externs els capítols, ja que com us vam comentar va una mica en contra del llibre d'estil del projecte. La secció de la situació de partida la he inclòs dins el requadre inicial de la pregunta, per no deixar-la sola allà dalt. A algunes de les referències de la bibliografia i els enllaços externs els he posat algun paràmetre que faltava i podia ser interessant, sobretot sempre la data de consulta quan es parli d'una web (ja sigui enllaç o bibliografia).

D'imatge no n'he afegida cap, ho deixo al vostre criteri si creieu necessari posar-hi alguna. Espero que us agradi com ha quedat! Sou lliures de fer els retocs i modificacions que vulgueu, i demanar-me qualsevol cosa que necessiteu. Us recomano que l'escodrinyeu per saber com ho he anat fent i "copiar" el format d'aquesta fitxa a les altres si és així com us agrada.

Ànims i no dubteu en preguntar el que us calgui! -Xavi Dengra (MISSATGES) 14:06, 22 nov 2015 (CET)Reply[respon]

Re:Dubtes i canvis[modifica]

Bones! Segur que has provat el __NOTOC__ amb l'editor de codi (no el visual, tipus Word) i amb dos barres baixes consecutives abans i dues després de la paraula NOTOC? Funciona bé, sempre que segueixis aquests dos requisits i ho col·loquis a la primera línia a dalt de tot. Pel que fa a problemes amb les URLs, abans de res prova a fer servir un escurçador de URLs tipus ves.cat o bit.ly (així potser no detectarà els enllaços com a brossa si és aquest el problema, que podria ser).

Per cert, he vist que no feu servir la plantilla {{caixa link}}. Els enllaços que vulgueu ficar dins el text i no a la secció Enllaços externs del final, seria millor que els afegissiu en aquestes caixes, així queda constància de la data de consulta de cadascun i el lector s'assegura que és un enllaç extern i no intrawiki. Si és pel format que no us crida massa per afegir-les, sigueu crítiques! Digueu-m'ho i les adapto o redissenyo. Molt agraït per la feina que esteu fent! --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:30, 4 des 2015 (CET)Reply[respon]