Vés al contingut

Plantilla:Benvinguda

Hola, Benvinguda! Sigues benvingut/uda a Viquillibres i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens alguns enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. Recorda que si ho fas, has de prémer el botó Icona per a signar per a signar per a què sàpiga qui ets!

A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari (ara deu estar en vermell; l'hauràs de crear) on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Esperem veure't sovint per aquí!

Guia d'ajuda
Tutorials d'edició i consulta
Plantejament de preguntes
Dubtes enciclopèdics o de novell
Usuaris mentors
Unapersona · Gerardduenas · Xavier Dengra
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?


[mostra] [modifica] Informació de la plantilla

Plantilla per donar la benvinguda a un nou usuari en la seva pàgina de discussió. Normalment s'utilitza desprès d'haver fet la seva primera edició i sol ser el seu primer contacte amb un altre usuari.

Aquesta plantilla s'hauria d'utilitzar substituïda per evitar modificacions posteriors en pàgines de discussió ja llegides o arxivades i que no es tornaran a revisar:

{{subst:benvinguda}} --~~~~

Recordeu afegir la vostra signatura, ja sigui amb els dos guions i les quatre titlles o prement l'icona Icona per a signar. Podeu considerar afegir provisionalment la seva pàgina de discussió a la vostra llista de seguiment per si contesta allà mateix i necessita alguna ajuda.

Vegeu també

[modifica]
  • Benvinguda/en: en el cas d'usuaris d'altres projectes wiki amb un compte global i que potser no parlen català.
{{subst:benvinguda/en}} --~~~~
  • Registre: en cas d'usuaris anònims actius què cregueu que podrien restrigar-se.
{{subst:registre}} --~~~~