Discussió:Història de l'art català/Missió arqueològica de l'IEC als Pirineus (1907)

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola!--LCV00 (discussió) 13:55, 1 nov 2020 (CET)[respon]

Algunes coses[modifica]

Hola. He estat fent una ullada i us faig alguns comentaris:

- No m'acaba de convèncer el títol del primer apartat, "La proposta". Busqueu un altre que sigui més descriptiu del que hi expliqueu (Antecedents, o alguna cosa per l'estil, rumieu-hi).

- A l'apartat dedicat a mn. Gudiol, tal com feu prèviament amb els quaderns de Puig i Cadafalch, heu d'esmentar la memòria que va fer per a l'IEC, i que publiquen Lorés i Guardia al seu llibre.

- Sobre les obres d'art que esmenteu, si tenen enllaç a la Viquipèdia, l'heu de posar.

De moment, això. Conformeu avanceu, ja comentarem alguna cosa més. Salutacions

Algunes coses[modifica]

Hola. He estat fent una altra ullada. Coses que he vist:

- On diu "Per la seva banda, en Guillem freqüentava...". Massa col·loquial dir "en Guillem". Citeu-lopel cognom.

- A l'apartat dedicat a Puig i Cadafalch dieu "D’aquests apunts se’n conserva un total de dos quaderns...", però prèviament no heu fet cap esment dels seus apunts.

- Al subapartat "Les Iglesies romàniques amb cobertes de fusta de les valls de Bohí i d'Aran", haurieu de començar dient on ho va publicar (Anuari de l'IEC), i posar l'enllaç, ja que està en línia. A més, els seus quaderns no tenen aquest títol. És el títol de l'article en qüestió. Per tant, heu d'aclarir si esteu parlant dels quaderns, o bé de l'article.

- Sobre Adolf Mas, podeu ampliar una mica la informació. Queda una mica pobre en comparació amb Puig i Cadafalch i Josep Gudiol Cunill.

- Hi ha esglésies, monuments i obres de les que esmenteu, per exemple, a l'apartat de l'itinerari, que tenen entrada pròpia a la Viquipèdia. Potser estaria bé posar hipervincles a les respectives entrades. El mateix en altres apartats.

- A l'apartat "El resultat de l'expedició", quan parleu dels estudis que varen publicar Puig, Gudiol i Brocà, estaria bé posar l'enllaç al'Anuari de l'IEC, ja que està en línia.

Salutacions