Usuari Discussió:Morena shakira

Salta a la navegació Salta a la cerca

L'enhorabona![modifica]

Denise, l'enhorabona per haver editat la teva pàgina d'usuari. Ara pots aprofitar per afegir-hi informació, canviar els formats, els colors, etc. T'anim a seguir amb la teva pàgina personal. Per a qualsevol dubte em pots escriure a la meva pàgina de discussió.

--Profejmpc 22:40, 10 feb 2009 (CET)[respon]

Avís automàtic per robot a Discussió:Les matemàtiques de numbers[modifica]

Stop hand.svg

Hola. Gràcies per col·laborar amb Viquillibres. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Discussió:Les matemàtiques de numbers i un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició us l'ha marcada per destruir. Si el robot ha marcat per destruir una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador, i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 14:05, 17 feb 2009 (CET)[respon]


Sobre l'avís del bot[modifica]

Hola Denise,

Et volia fer un comentari respecte l'avís automàtic per robot. Tal i com el robot et va avisar, vas crear una pàgina (Discussió:Les matemàtiques de numbers) que, tot i tenir un contingut interessant, segurament no es troba al lloc on li pertocaria. A la pàgina de discussió hi haurien d'anar comentaris sobre el contingut de la pàgina, i aquesta en concret conté informació que estaria millor a un article. Abans d'esborrar-la, em voldria assegurar que el seu contingut no es perdi. Et podries encarregar de copiar-lo a un lloc més adequat o, en tot cas, d'avisar-me quina era la teva intenció al crear-lo?

Gràcies--Loquetudigas (tot orelles!) 17:58, 7 març 2009 (CET)[respon]

Ja he esborrat la pàgina; si en qualsevol moment creieu que una pàgina s'ha d'esborrar, escriviu-hi el text {{fora|motiu|signatures a favor|signatures en contra}} (escriviu el que pertoqui en el text en cursiva, i deixeu només una firma per persona).
No cal que t'excusis pel teu català, que te'n surts bastant bé! A més, si vols millorar un idioma (el que sigui) només cal que el vagis escrivint, parlant, escoltant i/o llegint. I, de moment, escrivint aquí ja estàs millorant, així que no t'has de disculpar de res :)
Salutacions--Loquetudigas (tot orelles!) 11:17, 23 març 2009 (CET)[respon]