Vés al contingut

Usuari Discussió:Iustinb

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 3 anys per Iustinb sobre el tema Activitats autoaprenentatge

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge; et deixo aquí algunes observacions per a que les tinguis en compte:

  • No has posat cap enllaç que apunti cap a una altra pàgina de Viquillibres, i has deixat amb la URL a la vista l'enllaç a una pàgina de la Viquipèdia. El més habitual serà que l'emmascaris rere un text; l'editor visual et permet fer-ho sense problema.
  • No has penjat una fotografia presa per tu mateix ni una imatge ja dipositada a Wikimedia Commons. Tens les instruccions aquí.
  • Recorda que les referències s'insereixen amb el botó Cita de l'editor visual, i que pots escollir quin tipus de font vols referenciar. Llavors, les referències es compilaran al final de la pàgina. Per diferenciar-les de la resta del text normalment s'acompanyen d'un encapçalament titulat "Referències". Sota d'aquest encapçalament pots indicar que les referències s'hi compilin tot obrint el desplegable Insereix i seleccionant l'opció Llista de referències-
  • Per comoditat, les llistes de bibliografia es formaten com llistes de punts. Es llegeixen millor.

Intenta resoldre el que t'he indicat per familiaritzar-te bé amb la plataforma. Si necessites més indicacions, deixa'm un missatge a la meva pàgina de discussió. Fins aviat! --ESM (discussió) 08:55, 1 nov 2020 (CET)Respon

https://es.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Verdi

Imagen propia de la torre Eiffel
Fitxer:Https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Quality images/es
https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Quality_images/es#/media/File:Gull_portrait_ca_usa.jpg

Foto Gaviota desde Wiki Commons --Iustinb (discussió) 18:10, 4 nov 2020 (CET)Respon