Usuari Discussió:Elisabet11

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola, com va el treball?

--Elisabet11 (discussió) 18:51, 19 oct 2020 (CEST) Elisabet[respon]

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola Elisabet! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge i veig que has agafat el fil a gairebé tot. No obstant això et deixo algunes observacions:

  • L'enllaç cap a una pàgina de la Viquipèdia t'ha quedat com si fos una crida de nota al peu flotant després de les referències, perquè no té text. Recorda que els enllaços externs es poden generar seleccionant les paraules que es volen convertir en enllaç, clicant al bot en forma de baules de cadena i enganxant la URL de destí a l'espai corresponent de la finestra emergent que apareix.
  • Per a que es llegeixin més còmodament, les llistes de bibliografia es formaten com a llistes de punts. En cas contrari, o bé es visualitzen en una sola línia o bé cal afegir línies en blanc entremig i és poc elegant.
  • No has penjat una imatge feta per tu mateixa. Has tingut algun problema? Aquí tens més informació.
  • Si t'hi fixes, et vas deixar un missatge a la teva pàgina de discussió. Recorda que si vols contactar amb els companys has d'anar a la seva pàgina de discussió i deixar allà (i signar) el que els vulguis dir, com de fet estic fent jo ara. Per trobar la pàgina de discussió d'algú altre només et cal escriure Usuari Discussió:nomusuari, substituïnt "nom d'usuari" pel de la persona que vulguis contactar. Fixa't que entre els dos punts de després de Discussió i el nom de l'usuari no hi ha espai.

Ànims amb la feina, fins aviat! --ESM (discussió) 20:16, 5 nov 2020 (CET)[respon]