Usuari Discussió:Andreumallada

Salta a la navegació Salta a la cerca

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola Andreu, he fet una ullada a la teva pàgina de proves i veig que te n'has sortit més o menys de tot, tot i alguna dificultat amb la llista de referències.

  • Recorda que les referències s'insereixen amb el botó Cita de l'editor visual, i que pots escollir quin tipus de font vols referenciar. Això ja ho has fet bé
  • Llavors, les referències es compilaran al final de la pàgina. Per diferenciar-les de la resta del text normalment s'acompanyen d'un encapçalament titulat "Referències". Sota d'aquest encapçalament pots indicar que les referències s'hi compilin tot obrint el desplegable Insereix i seleccionant l'opció Llista de referències. Si no, per defecte se n'aniran al final de tot de la pàgina
  • Pel que fa a les imatges, veig que no n'has introduït una de feta per tu mateix. Si tens dificultats, pots consultar les instruccions aquí.

Si tens algun dubte em pots deixar un missatge a la meva pàgina de discussió. Ànims! --ESM (discussió) 12:31, 31 oct 2020 (CET)[respon]

activitats autoaprenentatge 2021-2022[modifica]

Hola Andreu, he revisat les teves activitats d'autoaprenentatge i només volia fer-te una observació, en relació a la llista de bibliografia. Veuràs que t'ha quedat com una llista de "crides de nota al peu" i no com la relació convencional de llibres, articles, etc. que apareix al final de qualsevol treball. Això ha passat perquè has utilitzat l'eina per crear referències, però no passa res. Ho pots recuperar de la següent manera:

  1. fas clic a la pestanya "modifica el codi"
  2. elimines les etiquetes <ref> i </ref> que hi ha al principi i al final de cada línia. Les veuràs marcades de color verd.
  3. fas clic al botó blau "publica els canvis"

Llavors, la llista de bibliografia et quedarà visible i ben formatada. Per anar bé, l'hauries de convertir en una llista de punts (es llegirà millor). Recorda que els apartats es formaten utilitzant el desplegable Paràgraf que trobaràs a l'editor de text.

Ànims! --ESM (discussió) 10:57, 25 oct 2021 (CEST)[respon]