Vés al contingut

Usuari Discussió:Albert Miquel Mir

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
Afegeix un tema
Darrer comentari: fa 2 anys per ESM sobre el tema Activitats autoaprenentatge 2021-2022

Hola Albert! --Katerina Kozmina (discussió) 14:37, 18 oct 2020 (CEST)Respon

Hola a @Albert Miquel Mir, i a la resta de companys de grup, Anna Curià, Ekrame Kharbouch, i @Mariona.m.m.! --FornerLafuenteJoan (discussió) 18:40, 12 oct 2021 (CEST)Respon

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola Albert! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge i veig que has agafat el fil a gairebé tot. No obstant això et deixo algunes observacions:

  • Als títols dels apartats no cal fer-hi res més que donar-los els formats que s'ofereixen al desplegable Paràgraf. No cal afegir-hi negretes ni res.
  • L'enllaç cap a una pàgina de la Viquipèdia t'ha quedat com si fos una referència. Recorda que els enllaços externs es poden generar seleccionant les paraules que es volen convertir en enllaç, clicant al bot en forma de baules de cadena i enganxant la URL de destí a l'espai corresponent de la finestra emergent que apareix.
  • Per a que es llegeixin més còmodament, les llistes de bibliografia es formaten com a llistes de punts. En cas contrari, o bé es visualitzen en una sola línia o bé cal afegir línies en blanc entremig i és poc elegant.

Ànims! --ESM (discussió) 16:50, 3 nov 2020 (CET)Respon

Activitats autoaprenentatge 2021-2022[modifica]

Hola Albert! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge i només voldria fer-te algunes observacions:

  • recorda que quan insereixis referències és molt millor utilitzar les plantilles específiques per a cada tipus de material (llibre, article de revista o pàgina web) en lloc d'inserir-les directament sense formatar. Com que les has inserit directament per això el recull de referències et queda amb aquest aspecte tan estrany. Tens tots els detalls sobre com inserir referències amb plantilla aquí.
  • la inserció de cites amb format autor-data també es fa amb un parell de plantilles, que quan es treballa amb l'editor de codi són molt fàcils d'utilitzar. Si ho vols provar tens les instruccions aquí, a l'apartat "referències amb format autor-data".
  • Al recull de bibliografia pots posar els enllaços als títols de cada element. Això de "recuperat de…" està molt pensat per a les publicacions en paper, i en aquest cas si afegeixes l'enlaç al títol només et caldria indicar la data de consulta entre parèntesi al final, i quedaria més elegant.

Ànims amb la feina! ESM (discussió) 10:46, 25 oct 2021 (CEST)Respon