Usuari Discussió:Albert Miquel Mir

Salta a la navegació Salta a la cerca

Hola Albert! --Katerina Kozmina (discussió) 14:37, 18 oct 2020 (CEST)[respon]

Hola a @Albert Miquel Mir, i a la resta de companys de grup, Anna Curià, Ekrame Kharbouch, i @Mariona.m.m.! --FornerLafuenteJoan (discussió) 18:40, 12 oct 2021 (CEST)[respon]

Activitats autoaprenentatge[modifica]

Hola Albert! He fet una ullada a les teves activitats d'autoaprenentatge i veig que has agafat el fil a gairebé tot. No obstant això et deixo algunes observacions:

  • Als títols dels apartats no cal fer-hi res més que donar-los els formats que s'ofereixen al desplegable Paràgraf. No cal afegir-hi negretes ni res.
  • L'enllaç cap a una pàgina de la Viquipèdia t'ha quedat com si fos una referència. Recorda que els enllaços externs es poden generar seleccionant les paraules que es volen convertir en enllaç, clicant al bot en forma de baules de cadena i enganxant la URL de destí a l'espai corresponent de la finestra emergent que apareix.
  • Per a que es llegeixin més còmodament, les llistes de bibliografia es formaten com a llistes de punts. En cas contrari, o bé es visualitzen en una sola línia o bé cal afegir línies en blanc entremig i és poc elegant.

Ànims! --ESM (discussió) 16:50, 3 nov 2020 (CET)[respon]