Vés al contingut

PHP-NUKE/Configurar/Mòduls

Tal com la mateixa secció ens anuncia des d`aquí es mostra l'estat actual dels teus mòduls/afegits i permet canviar el seu estat activat o desactivat.

Els nous mòduls copiats al directori /modules/ seran automàticament agregats en estat Inactiu quan actualitzis la secció.Si desitges Esborrar un mòdul, simplement esborra el directori del módul que estigui dins el directori /modules/.El sistema s'actualitzarà de forma automàtica i mostrarà els canvis.Coses a tenir en compte.

Sobre els Mòduls

[modifica]

El càracter [ · ] implica un mòdul tal que el nom i l'enllaç no són visibles al Bloc de Mòduls.

Segons el panell explicarem qué significa cada columna

1-Títol: és el nom intern del mòdul.Es correspon amb el nom que tingui el directori que poguem trobar dins de /modules

2-Títol Propi: és el nom del mòdul que realment es mostra dins del bloc de menú, aquest nom és editable.

3-Estat: Aquí podrem observar si el nostre mòdul estar actiu o inactiu.

4-Visible per a: Marca els permisos de visibilitat per al mòdul.En aquest cas hi ha diverses opcions: -Tothom: Tothom el pot veure, tothom el pot emprar, tingui registre o no -Només per a usuaris registrats: Només els/les usuaris/es que hagin entrat amb el seu registre el podran fer servir. -Només per a administradors:Només els/les administradors/es que hagin entrat dins la part d`administració els podran veure (com també els administradors són els únics que poden entrar dins els mòduls inactius, per a fer proves, i la resta en definitiva, l`admisnitrador en principi té control total sobre els mòduls). -Només per a usuaris/es subscrits: Això significa que aquests mòduls només seran utilitzables per a aquells usuaris que estiguin apuntats als programes de subscripció de la web, establerts des del mòdul de subscripció, una nova forma de tenir els usuaris fidelitzats a les nostres webs, inclòs si el servei és de pagament, en treurem benefici de la nostra web i podrem oferir serveis exclusius per als nostres no ja usuaris, sinó clients.

5-Permisos per al grup:En cas que els usuaris de la teva web estiguin establerts mitjançant grups , segons sigui la seva col·laboració, aquesta opció mostrarà quins grups tenen permís per a fer servir aquest mòdul, establint una dinàmica d'esforç i fidelització del nostre usuari cap a la nostra web.

6-Funcions:

En podrem triar tres:

-Editar:Al fer clic en aquesta opció passem a un altre menú

-Activar/Desactivar:Canvia l`estat del mòdul al seu contrari, tant si és actiu com si és inactiu.

-A l`inici:Colocar aquest mòdul com a mòdul d`inici

Menú Editar

[modifica]

Trobem vàries opcions:

Canviar el nom del mòdul: amb aquesta opció variarem el nom que podrem trobar al bloc de mú sobre el nostre mòdul, allunyant-lo del nom intern que tingui.

Qui pot veure això?: -Tothom: Tothom el pot veure, tothom el pot emprar, tingui registre o no -Només per a usuaris registrats: Només els/les usuaris/es que hagin entrat amb el seu registre el podran fer servir. -Només per a administradors:Només els/les administradors/es que hagin entrat dins la part d`administració els podran veure (com també els administradors són els únics que poden entrar dins els mòduls inactius, per a fer proves, i la resta en definitiva, l`admisnitrador en principi té control total sobre els mòduls). -Només per a usuaris/es subscrits: Això significa que aquests mòduls només seran utilitzables per a aquells usuaris que estiguin apuntats als programes de subscripció de la web, establerts des del mòdul de subscripció, una nova forma de tenir els usuaris fidelitzats a les nostres webs, inclòs si el servei és de pagament, en treurem benefici de la nostra web i podrem oferir serveis exclusius per als nostres no ja usuaris, sinó clients.

Mòdul d`Inici

[modifica]

Si el mòdul té el títol en negreta representa el mòdul que actualment és a l'inici.També podrem observar que on posa estat se'ns marcarà aquesta característica.Has de tenir en compte que no podràs desactivar aquest mòdul o especificar restriccions mentrestant sigui el mòdul de l'Inici.Si esborres el directori del mòdul triat per a l`inici veuràs un error a la pàgina principal de la teva web. Aquest mòdul haurà estat reemplaçat per un enllaç amb el nom d`Inici des del bloc de mòduls.