Vés al contingut

PHP-NUKE


PHP-Nuke és un sistema de gestió de continguts que dit d`una forma molt més senzilla és un sistema d`automatització de notícies, articles, etc., i de serveis de webmaster tals com descàrregues, galeries vàries (fotos, vídeos,...). Aquest sistema és molt popular actualment per a fer portals i pàgines web sense gaire esforç i està basat en codi PHP, de programació.

El principal punt fort de PHP-Nuke és que és una forma fàcil de montar un portal a partir de mòduls i blocs pre-programats amb funcions totalment dirigides, i configurables fins a cert punt, de tal forma que el "cor" de PHP-Nuke és sempre el mateix (en les seves diferents versions) però que després l`usuari/a pot donar-li marxa cap a un sentit o cap a l`altre, des de webs comercials a personals, des de webs sobre esports, cultura,educació cinema, intercanvies avantatges del php-nuke son que no es necessari saber programar en PHP, solament fa falta saber-lo instal·lar.

Continguts[modifica]

  • ...A aquest llibre li falten capítols. Si us veieu amb cor d'editar més seccions o afegir-ne de necessàries, endavant!

Enllaços externs[modifica]

Viquipèdia A la Viquipèdia hi ha contingut enciclopèdic relatiu a PHP-NUKE.