Guia Epsilon Linux/Què us ofereix Epsilon

Salta a la navegació Salta a la cerca

Què us ofereix Epsilon?

Epsilon és un sistema operatiu complet que us proporciona tot allò que podeu trobar amb Windows o Macintosh, però sense limitacions o restriccions imposades pel programari privatiu. És molt simple d'usar, tot i que també ofereix característiques sofisticades per als usuaris més avançats.

Voleu navegar per Internet? Firefox o Chromium us ho posaran molt fàcil. Aquest serà el mateix Firefox que potser heu utilitzat amb Windows. Voleu connectar amb els amics igual que amb el Messenger? Emesene o Pidgin tenen la solució. Us cal redactar algun document, un full de càlcul, una presentació? Libre Office us farà la feina. GIMP us ajudarà amb l'edició d'imatges, mentre que GNOME Player o VLC s'encarregaran de la reproducció de multimèdia. Amb Shotwell podreu endreçar i visualitzar les vostres fotos de manera molt fàcil i atractiva.

Tots aquests programes venen instaŀlats per defecte i amb el vostre idioma preferit. No són extres i són de franc, perquè tothom en pugui gaudir, fins i tot els que tinguin recursos econòmics més ajustats; donat que, Epsilon, a més de ser de franc, té l'avantatge de funcionar perfectament en ordinadors de maquinari limitat els quals altres sistemes operatius com el Windows ni tan sol s'iniciarien.