Vés al contingut

Guia Epsilon Linux/Chromium

Chromium és un navegador d'internet creat per Google. Pretén ser més ràpid i fiable que els seus competidors tal com diuen al seu web: http://www.chromium.org/ però la realitat és que amb un ordinador més o menys actual, les diferències de velocitat no són gaire notables. Amb un ordinador vell pot ser si que val la pena utilitzar Chromium.

Altres aspectes d'aquest navegador que si val la pena esmentar són, per exemple:

  • En iniciar-ho per primera vegada, us preguntarà per importar les adreçes d'interès d'altres navegadors. Aquestes adreçes us quedaran en un botó del navegador anomenat Importats a la part superior esquerra.

Per afegir altres adreçes, en tindre-les obertes, podeu prémer l'estrella a la barra on hi ha l'adreça. La clau anglesa de la part superior dreta, a més d'accedir a diverses opcions de configuració, també teniu accés a Adreces d'interès, on podreu importar-les manualment i gestionar-les al vostre gust.

  • Un aspecte que realment fa aquest navegador diferent dels altres, són els Google apps. Aquestes extensions del navegador us donen l'opció d'instaŀlar al navegador totes aquestes categories: Compres, educació, entreteniment, jocs, utilitats, temes, etc. La veritat és que n'hi ha molts per poder satisfer les necessitats de qualsevol usuari.

Per esmentar alguns: Google mail fora de línia, verificador de Google mail (us avisa quan teniu nou correu, molt pràctic), Google docs (útil si no us funciona el vostre programa de tractament de documents), 3D tennis, Picnik (un editor d'imatges molt complert), 3DTin (edició 3D), The Godfather (joc de gansters), Famerama (un joc en una granja), Planetarium, Scientific calculator, Google Maps, Google calendar, etc.

Aquest és el seu web: https://chrome.google.com/webstore/category/home?hl=ca