Usuari:Konkordia

Sóc l'usuari “Konkordia” i em dic Ricard Recasens i Cortina. Vull contribuïr a Viquipèdia. He treballat en informàtica, en enginyeria, en ensenyament, en servei a clients i en normativa ISO. Ara sóc jubilat.

La meva llengua mare és el català. La que vaig aprendre a l'escola és el castellà i el francés. A Anglaterra vaig aprendre l'angès que tinc i a Alemania, el poc alemany que conec. A aquest usuari li agrada traduir articles per a la Viquipèdia en català. Sóc nou a Viquillibres. Espero contribuïr. A la Viquipèdia he fet articles nous, n'he traduït i he col·laborat en d'altres. Vaig estudiar principalment Enginyeria i Psicologia, llengua anglesa, francesa i alemanya i altres matèries. Durant la meva vida professional he viatjat per molts llocs de la Península, per Europa i els EUA. Vaig néixer a Barcelona, barri de Gràcia i visc a Barcelona. Crec en l’esperit de Viquipèdia i vaig escriure-hi un article que em va costar molt de ficar, tot i l’ajuda rebuda. Sóc membre recent d'Amical Wikimedia.

Els meus interessos són: Literatura, Filosofia, Comunicació, Sociologia, Música, Esports, Naturalesa, etc. Llegeixo molts llibres (bé, diguem, uns quants)