Plantilla:Missatge esborrament

Proposta d'esborrament de la pàgina «{{{candidat}}}»[modifica]

Hola Missatge esborrament,

S'ha obert una proposta per esborrar «[[:{{{candidat}}}]]», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, ja que hi ha opinions que consideren que no és adient pel projecte. Esteu convidat a participar en la [[Viquillibres:Esborrar pàgines/Propostes#{{{candidat}}}|discussió relativa a aquesta proposta]].

Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir la política d'esborrament, on s'expliquen els criteris i la metodologia de participació en la votació. Per a qualsevol dubte podeu enviar-me un missatge o bé formular-lo a la La taverna. No us ho prengueu com una qüestió personal: demaneu aclariments si cal, intenteu entendre'n els motius i justifiqueu raonadament les vostres edicions.


[mostra] [modifica] Informació de la plantilla

Ús[modifica]

Aquesta plantilla s'utilitza per avisar un usuari que una de les pàgines, fitxers o elements que ha creat o en què ha contribuït activament ha estat proposat per a ser esborrat. S'afegeix a la pàgina de discussió de l'usuari en qüestió.

Sintaxi[modifica]

La seva sintaxi és la següent:

{{subst:missatge esborrament|candidat=nom de la pàgina}}

On el paràmetre candidat fa referència al nom de la pàgina, fitxer o element que s'ha proposat esborrar.

És important afegir el prefix {{subst: per a que quedi estàtica i invariable al llarg del temps si la plantilla pateix modificacions.

Vegeu també[modifica]

Paràmetres de Template Data[modifica]

Avisa a l'usuari que una pàgina, fitxer o element en què ha contribuït activament està sota proposta d'esborrament. S'afegeix a la pàgina de discussió de l'usuari en qüestió.

Paràmetres de la plantilla[Edita les dades de la plantilla]

Aquesta plantilla prefereix el format de paràmetres en la mateixa línia.

ParàmetreDescripcióTipusEstat
Candidatcandidat

Pàgina, fitxer o element que s'ha proposat per esborrar.

Cadenaobligatori