Plantilla:Captura de pantalla

Imatge amb Copyright Aquesta imatge és una presa de pantalla d'un lloc web animat, videojoc, programa d'ordinador, programa de televisió, etc. amb drets d'autor. Es creu que l'ús d'aquestes imatges, a la Viquipèdia en català - i per tant a Viquillibres -, està justificat segons la política de continguts no lliures perquè

S'adjunta la justificació d'aquest requisits. Altres usos d'aquesta imatge, a Viquillibres o qualsevol altre lloc pot ser il·legal. Es recomana no reutilitzar-la sense assegurar-se'n.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia i als seus projectes germans - per tant a Viquillibres - és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

Do not move this file to Wikimedia Commons without adequate review!


Informació de la plantilla[modifica]

L'ús d'aquesta plantilla s'ha de complementar amb una justificació d'exempció que expliqui com es compleixen els requisits adduïts.

Les imatges que inclouen aquesta plantilla es mostren a la Categoria:Imatges captura de pantalla