Plantilla:Ús legítim a/ús

Aquesta plantilla admet fins a 8 paràmetres indicant els articles on pot ésser usada la imatge.

Per exemple: {{Ús legítim a|Article 1|Article 2|Article 3}} donarà:

Imatge amb copyright!

Aquesta imatge té drets d'autor i no és lliure. No està inclosa en cap de les categories d'ús legítim enumerades a la Viquipèdia (i per tant a Viquillibres, Viquipèdia:Ús legítim), però es creu que la seva utilització a baixa resolució a les pàgines "Article 1", "Article 2", "Article 3":

  • per a il·lustrar l'objecte en qüestió,
  • considerant que no existeix ni pot ésser creada una imatge lliure equivalent que pugui representar adequadament la mateixa informació,
  • a la Viquillibres en català, hostatjada en servidors als Estats Units d'Amèrica per l'organització sense ànim de lucre Fundació Wikimedia,

es pot considerar d'ús legítim sota la legislació de drets d'autor vigent als Estats Units. Qualsevol altre ús d'aquesta imatge a Viquillibres o a qualsevol altre lloc, pot suposar una violació dels drets d'autor. Vegeu "Drets d'autor" per a més informació.


A l'usuari que ha carregat la imatge: aquesta etiqueta no és una prova suficient d'ús legítim. Cal que inclogueu l'origen de la imatge, tota la informació sobre drets d'autor disponible i una justificació del seu ús com a legítim.

STOP Aquest fitxer està marcat com a no lliure perquè es pugui eliminar en cas de reutilització dels continguts de la Viquipèdia que es troben sota la llicència GFDL. L'ús a la Viquipèdia i als seus projectes germans - per tant a Viquillibres - és pels casos en els que explícitament s'ha justificat la seva exempció d'acord amb la política de continguts no lliures. Altres usos són sota la vostra responsabilitat. Per més informació vegeu el fitxer original d'on s'ha extret aquesta còpia. Abans de carregar-la a Commons, reviseu tota la informació i assegureu-vos que sigui acceptada.

Do not move this file to Wikimedia Commons without adequate review!